22.12.2013
Heipsan ! Tällä kertaa toivepostauksen aika ja juustokolmioiden ohje ! Tänään ollaankin Juhan kanssa oltu taas ahkerina, ollaan tehty juustokolmioita, joulutorttuja sekä riisisuklaita aimo määrä. Vielä pitäisi piparkakkutaikina tehdä, että saa huomenna ne tehdä. Lahjojakin ollaan paketoitu, kaupoista viimeisempiä ostoksia ja joulukoristeita laiteltu sekä JOULUKUUSI !
Tarvitset :
- Torttutaikinalevyjä ja puukko niiden leikkaamiseen (lehtitaikina)
- Kanamuna
- Juustoraastetta
- Halutessaan voi laittaa oreganoa
1. Raasta juusto valmiiksi ja riko kanamuna lasiin ja ota 'pullasuti' esille.
2. Levitä alustalle taikinalevyt. Ensin ne vedetään puoliksi ja neliöt vielä puoliksi jotta niistä tulee kolmioita. Asettele ne sitten leivinpaperille ja voitele ne kanamunalla.
3. Tässä vaiheessa niihin laitetaan juustoraastetta nokare ja jos haluaa niin voi vielä laittaa oreganoa päälle.
4. Laita uuniin 225 asteeseen ja anna olla n. 8-10 minuuttia sen jälkeen voit ottaa pois. Vaikeaa ja aikaa vievää nämä eivät ole ! Ovat lämpiminä ja maito lasillisen kanssa hyviä. ;)
Mitä mieltä luukusta 22 ? Aiotko kokeilla reseptiä ?
- Jenni
Pitänee kokeilla, kun ovat noin helppoa ja oon niin suuri juuston ystävä. :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla, ovat kyllä hyviä ! =)
Poista