lauantai 28. helmikuuta 2015

Circus Confetti


Heips ! Mulla ei vielä ole mitään ideaa #Ablecs15 haasteen toiseen tämän viikon aiheeseen. Niin paljon on sellaisia mitä haluaisin kokeilla joten päättämisen vaikeus on tässä suuri tekijä. Vesimelonit, kiivit, omput, mansikat, mitään noista en vielä ole kokeillut ja kaikki vaikuttavat kivoilta ! Toivottavasti kerkeän vielä päättämään aiheen. :)

Kynsillä tosi simppelit koristelut ja näiden oli tarkoitus olla pikakynnet vaikka aikaa menikin enemmän kuin piti. En vaan millään meinannut olla tyytyväinen glitterliukuun, joten aikaa sen tekemiseen vierähti piitkä tovi. Pohjalla on yksi kokeilemattomista Ginatricotin Power Pink, likaisen vaaleanpunainen nude. Yllätyin kuinka nätti tämä sävy oli kynsillä vaikka pullossa näytti aika mitäänsanomattomalta ja natsasi vielä hyvin ihonsävynkin kanssa yhteen. Lakka peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyikin ihan hyvin. Liukuun käytin myöskin vielä kokeilematonta Essencen Circus Confettia. Entuudestaan mulla oli vain yksi moniväriglitteri ja en tätä heti ostanutkaan kunnes yksi kerta se lähtikin HH:sta mukaani. Onneksi, tämä on tosi nätti glitter ja toinen moniväriseni on päästänyt glittereistä väriä itse lakkaan joten ei tämä ihan turha ostos ollut. Tein liu'un topsilla ja meikkisienen palasella. Tämä olisi voinut olla upea myöskin matattuna, mutta se nyt jäi tällä kertaa kokeilematta. Tykkäsin näistä tosi paljon, hempeät mutta silti niissä on se juju ja väriä glitterin ansiosta. Pitkästä aikaa onnistuin glitteriliu'ussa juuri niinkuin halusinkin !

Mahtavaa viikonloppua kaikille ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Ginatricot : Power Pink
  • Essence : Circus Confetti
  • HK Girl 

Mitä mieltä kynsistä ? Mikä on lemppari moniväriglitterisi ?

- Jenni

12 kommenttia:

  1. Aivan ihanan yksinkertaiset! :) Tuo glitteri sopii hyvin tuon lakan kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :)
      Joskus less is more, mä tykkäsin tuosta yhdistelmästä. =)

      Poista
  2. Kauniit kynnet! Rauhallinen creme yhdistettynä kunnon glitteriin toimii.

    Oma lempparimoniväriglitter on varmaan tällä hetkellä Maybellinen Light It Up (http://kynsin.blogspot.fi/2015/01/light-it-up.html).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Oon ihan samaa mieltä sun kanssa ! :)
      On muuten herkullinen glitter. :)

      Poista
  3. Hienot lakkaukset! Multa ei löydy yhtäkään moniväriglitteriä, mutta näköjään asia pitäisi korjata, kun noin hienolta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3
      Jokainen tarvitsee edes yhden moniväriglitteri, joten eikun ostoksille. ;)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)