sunnuntai 3. huhtikuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Nyt on taas kuukauden kynnet kollaasin aika, pääsiäinenkin ollaan jo lusittu ja melkeimpä voisi sanoa kevään olevan jo täällä. Täältä löydät aikaisemman kollaasin. Kynsiä tuli tehtyä enemmän kuin julkaistua joten niitä on jäänyt hieman jemmaankin jos lakkailu ei innosta. Sain silti tehtyä seitsemän kynsipostausta vaikka aluksi näyttikin jäävän saldo vieläkin pienemmäksi. 

Ihan ei pelkällä skittlettellä menty, onneksi olen muistanut myös muita lakkaustyylejä. Lorealin kulttimaineeseen noussut mustavalkoinen glitterikin pääsi blogiin piiiiiitkästä aikaa. Siirtokuvillakin leikittelin, ärsytyksen niissä nosti pariton määrä samanlaisia yhdessä arkissa joten lakkauksen toteutus menikin soveltamiseksi. Mukana oli myös niittejä, mattaa, aksenttikynttä, leimailuja, distressediä ja leiman värittelyä.

Aika Essence painoista taas kerran, muutamia messuostojakin löytyi vielä. Vanhemmat lakat inspiroivat myös lakkailemaan. Kuun lopussa kerittiin vielä testailemaan yhtä Born Pretty Storelta testaukseen saamaani leimauslaattaa, lopuista testattavista onkin blogissa juttua kuluvan kuukauden aikana, 

Tänä vuonna kannoin korteni kekoon vain kaksilla erilaisilla pääsiäiskynsillä. Eihän se ihan vastannut sitä mitä olisin halunnut, mutta aina ei saa haukata liian isoa palaa. Pääsiäiskynnet olivat kivat toteuttaa, lopputulokseltaan värikkäät ja tietenkin teemaan sopivat. 

Lemppareita valittiin myös tälläkin kertaa niin kuin aina ennenkin. Lemppareita olivat kynnet numeroilla 3, 4, 6 ja 7. Ykköseksi taitaa nousta nyt nuo kuukauden viimeiset matta mustat kynnet aksentti leimauksella. Kokonaisuus oli lakkauksissa hyvä ja mukaan sain enemmän väriä kuin viimeksi, ei yhtään hullumpi kuukausi ! 

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni 

2 kommenttia:

  1. Kauniita lakkauksia :) mun lemppari taitaa olla 7

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Kiva kuulla, että lempparikin löytyi ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)