keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Luukku 6 : Kynsiblogit goes Xmas

"Sininen on taivas, siniset on silmänsä sen. Siniset on järvet, sinisyyttä heijastaen. Valkoinen on hanki, valkoiset on yöt kesien. Valkoiset on pilvet, lampaat nuo taivaan sinisen."
Heips ! Erittäin hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ! Itsenäisyyspäivän kunniaksi kynnetkin ovat sen mukaiset, aiheena käytin laulua 'Sininen ja valkoinen'. Ei suoraan ole niin jouluiset kuin monet muut Kynsiblogit-sivustolla julkaistut lakkaukset, mutta eihän näin suurta päivää voi skipata ilman sinivalkoisia kynsiä ?

Azure Blue on hankinta Ginatricotista, varmasti jo muutaman vuoden takaa. Tämä nätti sininen creme lakka toimii ja ihastuttaa edelleen, peittää siis hyvin kahdella kerroksella ja on kyllä ollut ostamisen arvoinen. Pikkurilliin Azure Bluen päälle halusin kunnon sinisen glitterkuorrutteen, glitteriksi valitsin Coral merkiltä Pop Starin. Keskisormessa ja nimettömässä pohjalla Essencen valkoinen White Wild Ways. Näitä ihania kukkasiirtokuvia olen muka säästänyt, enkä edes tiedä mihin. Käytettäväksi ne on ostettu ja mikä sen parempi kohde kuin Suomi100-kynnet, arkkiin jäi vielä monta jäljelle joten ihan turhaan olen näitä säilönyt. Todella helpot tehdä ja siirtokuvilla sai nopeasti kauniit kynnet aikaan. Näillä on hyviä juhlia satavuotiasta Suomea ! 

Käytetyt lakat /tarvikkeet :
Ginatricot Azure Blue
Essence Wild White Ways
Coral Las Vegas Pop Star
Siirtokuvat arkki G101D


Mitä mieltä kynsistä ? Millaiset juhlakynnet sinulla on/oli ?

Seuraava luukku aukeaa 8.12 Nena Sofia's Nails-blogissa !

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)