maanantai 25. kesäkuuta 2018

Mustekaloja






Heips ! Kesän kunniaksi tartuin pitkästä aikaa oranssiin lakkapulloon sillä lähiaikoina on tullut turvauduttua niin monta kertaa pinkkiin, että kaipasin jotain muutosta asialle. Essencen Shade Of Happiness sopiii loistavasti kesään ja sai kyllä hymyn huulille. Ihana kahden kerroksen oranssi. Kävin läpi laattoja joita en ollut vielä kokeillut (niissä on siis vieläkin suojakalvot päällä) ja kesäfiiliksissä valitsin Bundle Monsterin laatan BM-401 josta löytyi mustekala ja mustekalan lonkeroita. Nolottaa myöntää, että mulla on monia kokeilemattomia laattoja jotka olen ostanut jo useampi vuosi sitten joten päätinkin yrittää kokeilla mahdollisimman montaa kuluvana vuonna. Saa nähdä kuinka usein tulee silti tartuttua niihin vanhoihin ja lemppareihin kuvioihin. Koska leimat tein mustalla jatkoin väri teemaa myös pikkurilliin ja nimettömiin. Mustana Essencen Black Is Back ja nimettömän mustan kuorrutin Ginatricotin Black Multiglitterillä ihan vain sen takia kun se on niin ihana. Näistä tuli oikein kivat ja kesäiset, tykkäsin !

Käytetyt lakat / tarvikkeet :
Essence Shade Of Happiness
Essence Black Is Back
Essence Stamp Me! Black
Ginatricot Black Multiglitter
Laatta BM-401


Mitä mieltä kynsistä ? Kesän suosikki väri kynsillä ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Itselläni on just sama leimauskuva käyttänättä :) Pidän siitä kovasti mutta ei sovi kokonaan kynnelle ja olen pelännyt sen näyttävän vain möntiltä, mutta oikein kivat nuo ovat!
    Oranssifriikkinä tuo väri on minulle enemmän aprikoosi, mutta ainahan ruuduilla tulee vaihtelua.
    Harmittaa kun jää just tällaiset kesäleimat käyttämättä kun on nysäkynsi kesätyön vuoksi :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rohkeasti vaan kynsille, kyseinen leima on ihana! Ei mullakaan mitkään pitkät kynnet ole ja olen silti saanut hyödynnettyä kaikkia ihania kesäleimoja. :)
      Aijjaa, hauska juttu. Omalla ruudulla lakka on kirkkaan oranssi ja mun mielestä se on sitä ihan livenäkin. Toki ihmiset näkee värit niin erilailla. :)

      Poista
  2. Oranssi ja musta toimii hyvin yhdessä, ei yhtään liian halloweenmainen lopputulos :) mustekalat on tosi hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana! Lopputulos oli kyllä kiva ja nuo värit ovat kyllä tosi hyvä kombo. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)