perjantai 22. toukokuuta 2015

#Ablecs15 Week 12 : Out Of The Comfortzone


Heips ! Kiirettä on pitänyt ja pitääkin vielä muutaman viikon. Paikkailua ollaan tehty jo aika paljon, mutta vielä riittää hommaa. Myös vaatekaapin karsinnan olen samalla tehnyt, vielä olisi kynsilakat edessä. Kynsijuttuja en kaikkia voikkaan pakata pois kun tarvitsee totta kai saada selvyys valmistujaiskynsiin ja tarvitsee kynsillä olla muuton keskellä edes peruslakkaukset kynsiä suojaamassa. Valmistujaisjuhlat pidän vasta kesäkuun puolella, kun ei muuton keskellä niitä viitsi pitää. Eli kiirettä pitää vielä ainakin 6.6 asti. Blogia päivittelen siis silloin kun aikaa jää, toivottavasti ymmärrätte, elämä on joskus hektistä. Uusia lakkoja olen toki kerinnyt hieman kokeilemaan, mutta koristeluita en pahemmin ole kynsille saanut, lukuunottamatta haasteen kynsiä joita välillä ole tehnyt.

Kynsille pääsi pari uutta tulokasta Flormarilta, näitä on kyllä jo pitkään ollu myynnissä, mutta vasta nyt sain ostettua muutaman sävyn testiin. Näissä kynsissä nähdään punaista ja valkoista. Näillä on sentään jo nimetkin, plussaa siitä ! Sekä korkitkaan eivät ole näissä yhtä pitkät kuin aiemmissa lakoissa, korkki ei silti ole vieläkään mieleeni. Harmiksen lakat eivät laadultaan vakuuttaneet laisinkaan ainakaan näin ensimmäisellä kokeilukerralla. Punainen on kaunis, peruskirkas punainen. Kuivui kyllä nopeasti ja levyttyikin ihan ok:sti, peittääkseen vaatii tosin 3-4 kerrosta. Eli petyin ja aika pahasti, ei ole mun juttu laittaa lakkaa miljoona kerrosta. Vesimarmoroinnissa voisin kokeilla toimivuutta (syy harjoitella sitäkin lisää). Valkoinen tuotti pettymyksen myöskin, sekin vaati peittääkseen kolme kerrosta ja jostain kumman syystä sain sen kuplimaan oikein urakalla. Hyvin ei siis lähtenyt näiden 'uutuuksien' kokeilu. Päätin myös pitkästä aikaa kokeilla spiraali kuivamarmorointia jossa en vielä ole onnistunut. No, en tälläkään kertaa onnistunut, lakat kuivuivat sen verran vikkelään että pyörteet eivät onnistuneet kovin hyvin. Ehkä vielä jonain päivänä. Uusimaan, ei huivittanut ruveta kun lakkoja oli muutenkin saanut laittaa jo monta kerrosta. Ei siis kovin hyvä lakkaus kokemus ollut näiden lakkauksien kanssa. Oli kyllä niin mukavuusalueen ulkopuolella kuin vaan voi olla, sopivat siis tähän mainiosti. Kuvat otin ja seuraavana päivänä poistin lakkaukset, ei vain pystynyt, olivat liian sotkuiset 'spiraalit'. :D

Jos jotain positiivista hakee niin sain myös kokeiltua Essencen Gel-päällyslakan. Levittyi hyvin, kiilsi ihan hyvin ja kuivuikin nopeasti. Leimojen päälle kokeilen tätä seuraavaksi, kyllä ihan kelpo tuote mutta HK Girlin voittanut ei sentään. Toimi hyvin vaikka en Essencen lakkojen päälle sitä laittanutkaan. ;) 






Pidätkö kuivamarmoroinnista ? Löytyykö sinulta jo näitä Flormareita ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Vau, tosi hienot :) En ole koskaan kokeillut kuivamarmorointia, mutta olen pikkuhiljaa alkanut innostua asiasta kun muissa blogeissa näkyy niin hienoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Mä olen muutaman kerran aiemmin kokeillut hyvin huonoin tuloksin, vieläkään ei ihan miellyttänyt mutta harjoitus tekee mestarin. Kannattaa vaan kokeilla ! :)

      Poista
  2. Mulla on noita uudistuneita flormar lakkoja tosin eri sävyissä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että muiltaki löytyy näitä. Mitä sä olet niistä tykännyt ? :)

      Poista
  3. Nää on mahtavat! Ai että ku tykkään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista, kiva kuulla että pidit ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)