torstai 13. helmikuuta 2014

Teemaviikko : Ystävänpäivä osa 3


Heips ! Teemaviikon kolmatta päivää viedään jo ja tällä kertaa luvassa käsinmaalattuja sydämiä ja sydänkäyriä. Joskus olen nähnyt tuollaisia maalailuja kun olen etsinyt koristeluideoita ja nyt ne sitten muistuivat mieleeni ja niitä oli pakko sitten kokeilla.

Kynsillä on kolme kerrosta Flormarin U29:ä, jotta sain pohjasta peittävän, levittyi yhtä hyvin kuin monet muutkin kyseisen merkin lakat ja kuivuikin hyvin. Kynsissä on lisäkisi Golden Rosen 3D Glaze-lakkaa, jota lainasin tädiltäni. Lakka on pinkki ja hohtelee myös sinertävänäkin, olisikohan nimeltään lastulakka(?). Kimmelsi ihanasti valossa, koitin sitä kuviinkin saada ja niissä vähän näkyykin tullaista pinkinsinistä hohdetta.

Koristelut taiteilin pilkkutikkua ja ohutta sivellintä käyttäen, lakkana toimi Flormarin musta. Mustasta ei löytynyt mitään pahaa sanottavaa ja toimii yhtä hyvin kuin muutkin omistamani mustat kynsilakat. Koristeluiden sydänkäyrät ovat ihan päästä vedetty sinne tänne ja peukaloihin ja nimettömiin vielä sydämet.
Helppoa, yksinkertaista ja ihan söpöäkin vielä. Tykkäsin ! =)

Olen ihan yllättynyt kuin niin monet kynnet ovat onnistuneet perä jälkeen ilman kommelluksia ja rumia sanoja. Kumminkin nyt tämän kirjoittaessa tänne seuraavat meneekin ihan metsään. ;)
Huomisen ystiskynnet ovatkin vähän monimutkaisempaa koristeluita omaavat, nimittäin pitkästä aikaa otin kätösiini akryylimaalit. Joten huomiseen ! =)


Käyttämäni kynsilakat ja tarvikkeet : 
  • Flormar : U29
  • Flormar True Color : 027
  • Golden Rose 3D Glaze Top Coat : 10  (lainattu tädiltäni siksi ei kuvassa)
  • ohut sivellin ja pilkkutikku

Mitä mieltä tämänkertaisista kynsistä ? Maalailetko itse koristeluita kynsiin ?

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)