sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Valmistujaiskynnet


Heips ! Nyt onkin valmistujaiskynsien vuoro, onhan siitä jo pieni tovi aikaa. Valmistuin siis autoalan paperein, autokorinkorjaajaksi 29.5. Ala ei siis ole niin tyttömäinen kuin kynteni, jotka juhlaan tein. Eli kaikkea mistä pidän mm. pinkkiä ja glitteriä. Koulutukseni sopii minulle siis kuin nenä pääähän ! ;) 

Vaatetukseni oli musta/valkoinen joten kynnet saivat olla se väriläiskä. Postausta kuvitin asukuvallani sekä myöhemmin järjestettyjen juhlien kuvilla. Lakkauksesta otin kuvat vasta niiden ollessa kynsillä jo viikon, joten kasvurajaa on sekä lakkausta korjailtu jo kärjistä. Ei siis ollut enää mitään priimaa. Lakkauksenkin tein ruokapöydän ääressä ja lakkoja sekä koristeita metsästin pitkin asuntoa muuttolaatikoiden lomasta. Lakkauspöytäni ei siis ollut käytettävissä eikä myöskään kuvauspisteeni, siksi kuvatkin otettu vasta viikon päästä kynsien tekemisestä.

Pinkkinä toimi Essencen #Lucky, ihana herkkupinkki ja peitti hyvin kahdella kerroksella. Peukaloissa pinkin päällä oli hopeiset pienet kolmioniitit. Keskisormessa ja nimettömässä oli lemppari hopeani OPI:n This Gown Need A Crown, joka peittää myöskin kahdella kerroksella. Ja tuo säihke vaan yllättää joka kerta ! Nimettömän laitoin päälle vielä Flormarin Glitteriä GL02 vaaleanpunaisena, kovin vaaleanpunaiselta se ei hopean päällä näyttänyt, mutta se kimallus auringossa oli jotain mieletöntä. Mahtava yhdistelmä ! Keskisormiin leimasin vaatteiden mustalla teemalla jatkaen Konadin mustalla Pueenin 27-laatasta ruusupitsikuviota. Juuri minunlaiseni kynnet ja viihdyin niillä kyllä juhlissa sekä muutto sujui niiden kanssa paljon pirteämmissä tunnelmissa. Tykkäsin ihan kympillä ! 






 Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

9 kommenttia:

  1. Vitsit, jos olen unohtanut onnitella niin nyt vielä hurjasti onnea valmistumisesta! Onko sulla nyt millaisia suunnitelmia jatkon suhteen? :)

    Ihana tämä lakkaus, tosi sun tyylinen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot saattanut jo onnitellakkin jossain aiemmassa postauksessa, mutta kiitos nyt kumminkin ! ♥ Oon vakavasti miettinyt opiskelemaan lähtöä jos töitä ei löydy. Tuskin silti jään autoalalle, saattaa kauneus/hiusjutut kiinnostaa enemmän, osaampahan kumminkin tulevaisuudessa korjata omaa autoani. ;) Pääasia, että edes ammatinpaperit löytyy oli ala mikä vain. Töitä nyt etsin vähän sieltä sun täältä mikä kiinnostaa, viimeistään vuoden vaihteessa jos aloittaisi miettimään opiskeluja uudestaan jos ei töitä ilmaannu. :)

      Kiitos kovasti ! Oot ihan oikeessa, just mun tyylinen lakkaus. ♥

      Poista
    2. Niin, piti tuohon kommenttiin vielä lisätä ennen julkaisua, mutta unohtui. Oman alan töihin ei täällä oikein pääse kun tekijöitä enemmän kuin paikkoja joten ei näillä näkymin ainakaan senkään puolesta oma ala taida olla vaihtoehto. Eikä uudelleen kouluttautumisesta ainakaan haittaa ole. :D

      Poista
  2. Tosi nätit kynnet! Onnea valmistumisen johdosta!

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)