keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Klassista


Heips ! Kynsiä on 'varastossa' tosi monet, kun nyt olen ahkerasti niitä vaihdellut ja kokeillut kaikenlaisia lakkauksia. Vaihtoväliä on tiuhentanut myös lakkojen kova kuluminen kärjistä, jonka luulen johtuvan aluslakan vaihdosta. Välillä kyllä pistää suututtamaan kun edellisenä päivänä lakatut kynnet ovat jo seuraavana iltana kamalassa kunnossa. Myös vanhempia esittelemättömiä lakkauksia olen löytänyt, jotka olen tosin vanhalla kameralla ottanut. Niiden postailusta en ole vielä varma, mutta saa nähdä. :)

Ei tälläkään kertaa vuorossa kesäisiä neonvärejä kynsillä, mutta ehkä niidenkin aika vielä koittaa kunhan se kesä tänne saapuisi. Sitä ennen mennään vähän tummempien sävyjen kanssa. 

Kynsille pääsi Ginatricotin Classy Red. Edullinen löytö alelaarista, joka osoittautui hintansa arvoiseksi. Nimensä mukaisesti klassinen punainen, oikein herkullinen, sävyltään tummempi yksilö. Peitti hyvin kahdella kerroksella eikä värjännyt kynsinauhoja vaikka punaisilla onkin siihen taipumusta. Punaisen kaveriksi valikoitui musta sekä valkoinen. Muilta kynsiltä löytyi Ginatricotin White, sitäkin kaksi kerrosta. Leimat tehty Konadin mustalla, Pueenin SE02A-laatasta. En ihan saanut kohdistettua leimaa molempiin kynsiin samalla lailla, Tykkäsin väriyhdistelmästä paljonkin, ei tullut jouluviboja vaikka niin pelkäsinkin. Alemmassa kynsikuvassa sävy näyttäytyy enemmän sellaisena kuin se on. Tälle on ehdottomasti tilaa punaisteni joukossa, saattaa jopa päästä suosikkien joukkoon pigmenttisyydellään.
Seuraavat kynnet ovatkin hieman kirkkaammalla ja kesäisemmällä värillä toteutetut. Niiden lopputulos tosin ei omaa silmää oikein miellyttänyt, mutta ensi kerralla lisää niistä ! 



Mitä mieltä kynsistä ? Mitkä ovat sinun suosikki punaisiasi ? 

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Voi miten upea punainen ja muutenkin upea lakkaus :)

    Mihin aluslakkaan siirryit?

    VastaaPoista
  2. Se on kyllä upea ! Ja kiitos kovasti ! :)

    Olen siis pitkään jo käyttänyt Ginatricotin aluslakkaa ja vähän väliä testaillut muita. Yhdestä miitistä olen saanut Mosaicin aluslakan ja se oli tällä kertaa kyseessä. Tähän menessä kaikkein parhaiten mulla pysyy lakat kynsissä ginan alulakalla. Mosaicin yksilö oli vielä alus-ja päälyslakka samassa pullossa ja minä kun olen sen sortin epäileväinen, en usko sen olevan hyvä molempina. Niitä eri ominaisuuksia mitä niihin tarvitaan ei voi samaan pulloon tunkea ja olla vielä hyvääkin. Ja päällyslakkana kun käytän aina pikakuivattajaa niin parhaiten tuli siis käyttöä aluslakalle ja olishan se vähän hassua olla käyttämättä kertyneitä aluslakkoja kun ei viittis ihan roskiinkaan heittää. Mosaic jääkin hätävaraksi jos en huomaa ostaa lisää aluslakkaa. :D

    Ps. Kirjoitin vastauksen jo ajat sitten ja nyt huomasinkin ettei se ole tänne tullut lainkaan. Anteeksi viivytys ! :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)