maanantai 13. heinäkuuta 2015

Pastelli glitteriä


Heips ! Nyt onkin jo haaste taputeltu. Ajattelin koota kaikki tekemäni kynnet yhteen postaukseen ja katsotaan mitkä niistä on teidän suosikkejanne. Haasteen aikana tein välillä simppeleitä lakkauksia, mutta panostin enimmäkseen silti haastekynsiin. Huomasin myös, että olen unohtanut esitellä valmistujaiskynteni sekä löysin muutamat vieläkin vanhemmat. Tällä kertaa vuorossa olikin hieman simppelimmät kynnet. 

Harvoin tekemäni koristelu kynsille on glitterliuku vaikka siitä pidänkin valtavasti. Nyt sain kätevästi kaksi kokeilematonta käytettyä yksiin kynsiin. Ginatricotin alesta löytyi muutama ihana lakka hyvällä alennuksella ja oli ne tietenkin pakko kotiuttaa. Ocean Depths turkoosi/sininen en oikein tiedä minkä värinen se on ja pullossa se näyttäytyy sinivihreänä. Joka tapauksessa ihanan raikas sävy, joka peittää 2-3 kerroksella. Onneksi tämä löytyi edes alelaarista sillä kun tätä etsin ei sitä löytynyt. 
Glitterliuku en tehty myöskin Ginatricotin lakalla, söpöllä Fairy Dotilla. Pastellinen glitterlakka jossa mm. vaaleanvihreitä, vaaleanpunaisia ja turkooseja hexglittereitä sekä valkoista(?) pientä glitteriä. Kumpikaan ei ollut turha hankinta vaikka ostinkin ne hetken mielijohteesta. Lopputulos oli oikein kiva ja sopivatkin paremmin yhteen kuin osasin aavistaakkaan. Tykkäsin, mukavan kesäiset !



Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

12 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Tuo glitter on kyllä ihana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥
      Se on kyllä omistamisen arvoinen lakka. :)

      Poista
  2. Yllättävän suloinen yhdistelmä! Tuo Fairy Dot on aivan ihana, harmi kun itsellä ei sitä ole :/ ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ♥
      Pidin yhdistelmästä itsekkin kovasti, kannattaa hankkia Fairy Dot jos vaan löytyy vielä jostakin ! :)

      Poista
  3. Kauniit kynnet! Upean täyteläinen tuo sininen. :>

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Kiitti ! Niin ne ovatkin, juuri kuin luotuja toisilleen. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)