tiistai 9. kesäkuuta 2015

#Ablecs15 Week 13 : Paint It With Pantone






Heips ! Nyt on juhlat juhlittu eli lauantaina pidettiin yhdistetyt valmistujais-, Juhan syntymäpäivä sekä tuparijuhlat. Kakku tuhottu ja melkein muutkin herkut on saatu syötyä. Nyt alkaakin siis ihan tavallinen arki, ei ole kiire mihinkään ja nyt on aikaa lakata kynsiäkin ! Vihdoinkin ! 

Haasteen aiheena oli tällä kertaa Pantone jota jouduinkin googlettelemaan kun ei ollut minkäänlaista käsitystä mitä tarkoittaa. Jos vieläkään oikein ymmärsin niin joka vuosi valitaan Pantone väri, joka on siis 'vuoden väri'. Täältä löysin tietoa asiasta. Valitsin väreiksi vuoden 2004 Tigerlilyn ja vuoden 2011 Honeysucklen. Tigerlilynä toimi Essencen Mandarine Bay, ihana korallinen oranssi. Peitti hyvin kahdella kerroksella. Onneksi kotiutin tämän kesäisen sävyn ! Honeysucklena toimi Essencen #Lucky, joka ei ihan sittenkään ollut se oikea sävyltään vaikka kuinka koitin valita oikeansävyisen pinkin. Värin olisi pitänyt olla hieman vaaleampi ja likaisempi, mutta en ihan sellaista omistanutkaan. En antanut sen häiritä, olihan värit melkein sitä mitä hainkin. Halusin myös kokeilla näiden kahden ihanan värin yhdistämistä, että kuinka istuu omaan makuuni. Mielestäni onnistuin ja tykkäsinkin väreistä yhdessä. Koristeluiksi halusin jotain tasapainottavaa ja leimasinkin meritähtiä BM-503 laatasta Konadin mustalla. Tykkäsin !

Kokeilin näihinkin Essence Gel-päällyslakkaa ja yllätyin taas kerran sen kiiltoa. Ei muuten levittänyt leimoja kun aiemmin kerroin sitä kokeilevani. Ei ihan turha ostos siis ollutkaan, hintaansa nähden ihan hyvä. Näissä kuvissa kiilto siis tuosta Essencen päällyslakasta. Seuraavaksi aiheena onkin sitten Dreaming ja ne olenkin jo tehnyt ja odottavat julkaisua ! :)


Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)