tiistai 2. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 1 : Kuukauden Kynnet


Heips ! Ensimmäinen kalenterin luukku sisältää kuukausi koosteen.
Nyt onkin vuorossa yhdeksäs kuukauden kynnet-postaus. Aika on rientänyt tämän aloittamisesta tosi nopeasti. Paljon kehitystäkin on tapahtunut tässä ajassa, näiden postausten periaatteenahan oli tarkastella kulunutta kuukautta. Olen myös huomannut näiden moniulotteisuuden, välillä etsin inspiraatiotakin vanhoista kynsistäni, väriyhdistelmiä, koristeluita. Näistä huomaa myös mieltymykset jotka ovat välillä niin erilaisia toisiinsa verrattuna. Täältä näkee edellisen kuukauden kynnet. 

Tässä kuussa on päässyt messuostoksiakin kynsille asti mm. China Glazen lakkoja sekä Konadin Square leimauslaattaakin on kokeiltu. Väriä ei ole puuttunut vaan ollaan reippaasti ja rohkeasti menty monipuolisella linjalla. 31 päivän kynsihaastetta saatu taas vähän eteenpäin laulusta inspiroituen. Ablecaw haastetta en ole kerinnyt toteuttamaan niinkuin olisin halunnut, mutta silti sain joihinkin osallistuttua. Ensimmäiset leimadecalitkin tuli kokeiltua ja kokemus oli positiivinen ja niitä on pakko kokeilla uudestaankin. Skittletteä on tullut tehty eniten ja yhdet peruslakkaukset. Käsinmaalailuakin näkyi kaksin kappalein. Leimat ja niitit olivat taas pinnalla ja niitä mukaan mahtuikin sopivasti. Mukavuus alueeltakin poistuttiin teippailun merkeissä mikä onnistuikin yllättävän hyvin. 

Kiva kuukausi ainakin minun mielestäni ja tosi mieleisiä lakkauksiakin oli. Ideoita haettu taas Pinterestistä sekä ihan omista vanhoista lakkailuista. Kynnet ovat vieläkin aika lyhyet, mutta plussana kaikki leimat mahtuvat kynsille, postauksiin pääsi muutamat vanhemmatkin joissa kynnet olivat vielä pidemmät. Lemppareiksi kynsiksi nousi ehdottomasti 1, 3, 5, 6, 10, 11 jne. Mun on pakko sanoa, että kaikki, en osaa lainkaan päättä yksiä lemppareita kun kaikissa oli jotakin mieleistä. Eli parhain kuukausi pitkästä aikaa ! Mukavaa joulukuuta ! :) 

Mitkä kynnet ovat sinun lempparisi ? Miksi ?

- Jenni

12 kommenttia:

  1. Valitsin kaksi: 5 & 6. Ne pongahti kollaasista ensimmäisenä silmiin. :) kutoset on kyllä hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ebay.com/itm/191218537638?_trksid=p2060778.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

      Tässäpä olisi linkki niihin tikkurenkaisiin :) Toivottavasti linkki toimii!

      Poista
    2. Heh, kiitos paljon ja kiva kuulla suosikkisi ! =)

      Poista
    3. Kiitos ja toimii ! Jos mä vihdoin saisin nuo renkaat joskus kun nuo ruuvit on vaikeat ! :D

      Poista
  2. Kaikki on kyllä ihania, mutta ehkä hienoimmat on nuo kutoset! Tosi mielenkiintoiset, raikkaat ja syksyiset lakkaukset, ihan hirmu hienot siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitos mielipiteestäsi sekä niin piristävästä kommentista ! :)

      Poista
  3. 1 ja 10! Ne iskee muhun ihan täysin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sullekkin Fani ! Mukava kuulla ja muistelinkin sun tykästyneen noihin keltaisiin. :)

      Poista
  4. Oma suosikkini on numero 5 - kauniit, yhteen sopivat värit ja upea kokonaisuus! Kakkossijalla ehkä olisi tuo 9, oikeastaan samoista syistä. :) Hienoja ja erilaisia lakkauksia olet tehnyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tykkäsit ! Mukava oli myös lukea sun lempparit ja kiitos kehuista. :)

      Poista
  5. Mun lempparit on 4 ja 10! Kaikki muutkin on kyl tosi hienoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että lempparit löytyi ! Kiitos paljon ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)