maanantai 25. huhtikuuta 2016

Mummon verhokangas


Heips ! Vielä olisi viimeinen testattava leimauslaatta esiteltävänä. Aika monet kynnet on näiden kolmen laatan kuvilla koristeltu joten ihan heti ei lopu näistä tehdyt kynnet. On se kiva saada joukkoon uusiakin laattoja ettei vain lempparit kuviot ole aina kynsillä. Born Pretty  Storen laatta löytyy täältä.

Essencen Discreet Agent on odottanut kokeilemista jo muutaman kuukauden ja nyt vasta sain sillä lakattua kynnet. Jokin näissä likaisissa sävyissä kiehtoo vaikka niiden ympärille onkin aika vaikea keksiä kokonaisuutta. En keksinyt oikein minkä kanssa tämän yhdistäisin ja vaihtoehtoina olikin musta ja valkoinen koristelu. Ne nyt eivät ainakaan voi kovin pieleen mennä. Tämä tummanvihreä tai armeijanvihreä ihan kuinka vain, peitti hyvin kahdella kerroksella ja levittyi hyvin. Koska leimailen melkein aina mustalla vaikka muitakin värejä olisi, valitsin pitkästä aikaa leimauslakaksi Konadin valkoisen. Laattana käytin BP-L005:ttä ja kuvio toikin mieleeni vanhat verhot tai pöytäliinan (siitä se otsikkokin). Leima nousi hyvin, enkä saanut reikiäkään kovin paljoa aikaiseksi. Laatta on päässyt näidenkin kynsien jälkeen käyttöön. Näistä kolmesta testaamastani laatasta ainakin jäi itselleni hyvä kuva, kaikki toimivat eri lakoilla ja leimasimilla. Tykkäsin kyllä kynsistä ja laatasta ! 



Mitä mieltä kynsistä ? 
*Tuote saatu testaukseen Born Pretty Storelta. Käyttämällä blogin alennuskoodia : SKUX31, saat -10% tilauksesta.

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Hienot on. Minulla on tuollainen leimasin, mutta kuvasta tulee suttuinen, kun saan kuvan siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! :)
      Näiden leimasinten kanssa on niin monta erilaista tekniikkaa ja lakkayhdistelmää ja kokeilemalla löytyy se itselle sopivin. Tämä on mun omistamistani parhain ja tällä onnistun useimmiten. Välillä vika voi olla ihan laatassakin eikä leimasimessa. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)