maanantai 17. elokuuta 2015

Ihana For Audrey !


Heips ! Nyt onkin ihanan For Audreyn vuoro, joku olikin aiemmin maininnut kommentissaan kyseisen ihanan lakan. Multakin se löytyy joten olikin korkea aika lakata sillä kesän kunniaksi kynnet. En muistanutkaan sen olleen näin kauniin sävyinen ja kesä onkin tälle lakalle ihan oiva aika. Mulla tämä oli viimeksi marraskuussa kynsillä ja ei se näin kauniilta silloin näyttänyt ! Täältä löytyy se mainitsemani marraskuun postaus jonka kuvissa Audrey näyttää ihan oudolta, vanha kamera ja vanhat lamput eivät tallentaneet väriä kyllä yhtään oikein. Onneksi mulla on nyt paremmat työvälineet ja kuvatkin onnistuvat paremmin ! 

For Audreytä kaksi kerrosta ja kyllä se vaan on niin nätti ! For Audreyn päällä leimoja Konadin mustalla (joka unohtui kuvasta) Pueenin 33-laatasta ja koitin tuttavuutta Pueenin oman leimasimen kanssa. Välillä onnistun Pueenin leimasimella yhtä hyvin kuin löllölläni, mutta nyt en taas onnistunutkaan niin hyvin. Epäilen sen olevan laattakohtaista. Keskisormessa kaksi kerrosta OPI:n TGNAC, luottolakkana jo tämäkin, täydellinen hopea, vielä olisi kultainen hakusessa. Peukalossa oli kaksi kerrosta Flormarin mustaa ja glitterit ISYLM:sta. Peukaloa ei kuviin saanut mitenkään fiksusti joten siitä ei valitettavasti ole kuvaa. Kaiken kaikkiaan oikein kiva ja mieleinen lakkaus, ei pidä toistamiseen unohtaa For Audreyn olemassaoloa !

Mukavaa alkavaa viikkoa ! 




Mitä mieltä kynsistä ? Omistatko For Audreyn ? Onko sinulla luotto hopeinen ja kultainen lakka ? 


- Jenni

12 kommenttia:

  1. Tykkään näistä <3 Turkooseja/minttuja on kertynyt muutamia mutta For Audreyta ei kuitenkaan multa löydy. Mielelläni sen kyllä omistaisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! <3
      Multakin löytyy monia turkooseja ja minttuja, For Audrey on kyllä omistamisen arvoinen jos vaan kohdalle tulee, kannattaa ostaa ! :)

      Poista
  2. Oih, mitkä kynnet <3 For Audrey puuttuu hämmästyttävää kyllä omasta kokoelmasta, vaikka väriltään se olis ihan miuta. Ehkä se pitää vielä joskus hankkia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! <3
      Kyllä on ihan hankkimisen arvoinen lakka, suosittelen ! :)

      Poista
  3. No onpa kyllä nätti lakka! Ja aivan ihanat kynnet ♥ For Audreyta en omista, enkä oikeastaan luottokultaistakaan (luottohopea sentään löytyy), pitäisi vissiin tehdä asialle jotain :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! Se on aivan ihana ja varmasti omistamisen arvoinen. ♥
      Mä tarvisin luotto kultaisen sekä mustakin uupuu vielä ! :D

      Poista
  4. Todella kaunis lakkaus :) For Audrey on yksi omista viime aikojen kestosuosikeista! Se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! ♥
      Ymmärrän kyllä miksi kuuluu suosikkeihisi, mä olen samaa mieltä ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)