perjantai 14. heinäkuuta 2017

Viininpunainen marjapuuro ?
Heips ! Voisipa melkein sanoa elämän olevat hektistä kun tietokone aukeaa ehkä kerran viikossa jos edes muistaa sen olemassaolon. Onneksi tänne on aina niin mukava palata vaikka pyrinkin postailemaan yleensä päivisin joskus vain tekee mieli näpytellä iltamyöhällä. 

Essencen Love Me Like You Do oli odottanut kokeilemista jo yhden iäisyyden ja kun en keksinyt kynsille mitään niin lähdin siitä liikkeelle. Lakkasin lakkaa kaksi kerrosta kaikille kynsille ja se olikin paljon kivempi kynsillä mitä pullon perusteella ensin ajattelin. Levittyi ja peitti hyvin. Ajattelin lakan olevan kiva yksinäänkin jos en keksi koristeluita. Lakan ollessa kynsillä tartuinkin Essencen hologlittertopperiin hetken mielijohteesta, glitterin jälkeen kynnet kaipasivat vielä jotakin. Kävin varmaan kaikki laattani lävitse ja vihdoin löysin sopivan kiemurakuvion leimattavaksi BM-023 laatasta CN:n mustalla. Mustat leimauslakkani vetelevät viimeisiään joten saa heittää vinkkejä hyvistä vaihtoehdoista! Kynsistä tuli oikein kivat vaikka epäilinkin tuon pohjalakan sävyä monta kertaa ennen kynsille laittoa. Onkohan tuo sävy nyt sitten viininpunainen vai marjapuuro ? Mukavaa perjantaita !Mitä mieltä kynsistä ? Lakkaatko ilman suunnitelmia ?

- Jenni

4 kommenttia:

 1. Kivat tuli ilman suunnitelmaakin. Mielestäni väri on marjapuuro. Konadin musta leimauslakka on kyllä ihan parasta ja vielä tosi edullista.
  Tulee kyllä lakattua ilman suunnitelmaa ja joskus suunnitelma vaihtuu lennosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! :) Mulla alkoi jo värit mennä sekaisin kun koitin netistä etsiä apua tähän sävyyn. Kyllä se marjapuuroa muistuttaa kovasti. :D Mulla on myös käytössä Konad ja nyt tuo Crystal Nails, mutta mä en ole löytänyt mistään verkkokaupoista tuota Konadia pitkään aikaan.
   Mukava kuulla, että muillakin suunnitelmat vaihtelevat välillä, lähiaikoina tekemäni lakkaukset ovat syntyneet vasta tekohetkellä ns vahingossa. :D

   Poista

Kommentteja saa jättää, mutta muistathan olla asiallinen !
Kiitos kun piristät päivääni. :)

Thank you for leaving a comment ! :)