maanantai 2. lokakuuta 2017

Kuukauden kynnet


Heips ! Taas alkoi uusi viikko ja niin alkoi myös lokakuukin joten tarkastellaan siis viime kuun kynnet ennen muita postauksia. Tässä kuussa saa tehdä taas halloween aiheisia kynsiä ja pitääkin muistaa esitellä muutamat kesäisetkin lakkaukset vielä. 

Syyskuussa tuli muistaakseni Essencen uutuudet ja kröhöm taisin niistä muutaman (liikaa) kotiuttaa. Kaikkia en ole vielä edes kynsille kerinnyt saamaan ja parit holotkin olivat kynsillä niin kauan, että niistä oli turha edes kuvia ottaa kun olivat jo reissussa rähjääntyneet. Kynsiliimaa kaipaisin uuteen valikoimaan sillä vanhani on mennyt hukkaan. Uudet lakat olivat mukava piristys syksyyn kunhan se lakkaus inspiraatiokin pysyisi paremmin yllä. Hajoilevat kynnet eivät kovasti innosta lakkaamaan, mutta tähän on jo tottunut kun on joka syksyinen ongelma. 

Kynnet olivat väreiltään monipuoliset, käytin glitterlakkoja ja leimasin paljon. Liukuleimaus on yksi uusi suosikeistani, sitä pitäisi vain muistaa käyttää useammin. Välillä käytän myös paljon niittejä nyt en taas hetkeen ole laittanut ainuttakaan (jos kollaasin kynsiä ei lasketa). Kaikki kynnet ovat mielestäni hienoja omalla tavallaan eikä mikään lakkaus tuntunut epäonnistuneelta. Suosikkini on silti rantakynnet, tuovat niin kesän mieleen !

Kuukauden lakka : Girly Bits Supersonic
Paras ostos / hankinta : Essencen Holo Rainbow-lakat
Lempi lakkaus : Takaisin rannalle !
Suosikki koristelutyyli : Liukuva leimaus

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)