tiistai 16. lokakuuta 2018

Glitter aksentti







Heips ! Tämän vuoden I Love Me-messut lähenevät kovaa vauhtia enkä millään malta odottaa. Ensimmäistä kertaa ikinä suunnitelmissa on messuilla jokaisena kolmen päivänä, olen paikalla bloggaajapassilla joten saa tulla nykimään hihasta ! Olen siis luultavasti se joka tutkii joka ikisen kynsilakan ja koristeen.. Kynnet pitää vielä suunnitella ja tietysti tehdä, pitäisiköhän tänä vuonna valita joku muu kuin pinkki väri ?

HUOM! Blogin Facebook sivulta löytyy pika-arvonta koskien kahta I Love Me-messujen lippua, TÄÄLTÄ pääset osallistumaan. Suurempi mahdollisuus voittoon kun osallistut myös instagramin puolella TÄÄLLÄ. Liput saatu arvottavaksi blogin kautta.

Sitten ne itse kynnet näiden hölötysten jälkeen. Valitsin nämä hempeän ruusukultaiset kynnet vaikka näissä ei paljoa olekkaan esiteltävää. Essencen Glam Like BAM!-ansaitsi mielestäni silti tulla esitellyksi vaikka mitään maata mullistavia koristuksia en tehnytkään. Lakka on sävyltään nätti, peitti jo yhdellä kerroksella ja hyvän pigmenttinsä takia toimii myös leimailussa (kokeilin!). Metalliselle lakalle vai mikä ikinä onkaan tämän lakan tyyppi, lakkaan jäi siveltimen jäljet näkyviin. Tykkäsin lakasta niin paljon, että pitkästä aikaa lakkasin vain nimettömiin Lumenen vaaleanpunaista glitterlakkaa Sparkle Burstia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan glitterlakka oli aivan loistava koristelu tämän ruusukultaisen lakan kaveriksi !

Käytetyt lakat :
Essence Glam Like BAM!
Lumene Sparkle Burst

Mitä mieltä kynsistä ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)