maanantai 16. syyskuuta 2013

Day 14 : Flowers



Heips ! Pitkästä aikaa haaste kynsiä. Nämä kynnet ovat tehty jo kesällä ja pääsevät vasta nyt tänne blogiin, koska olen aivan unohtanut nämä koneen syövereihin. 

Halusin ranskalaisen manikyyrin ja niinkuin aina en tehnytkään normaalia ranskalaista vaan päädyin vinomanikyyriin. Yhdistin tähän vaaleansinistä mattalakkaa, sähkönsinistä lakkaa ja totta kai kimalle koristelulakkaa. Fimot, vinomanikyyrin värit, rajaukset ja asettelu syntyivät tehdessä eli mulla ei ollut mitään suunnitelmaa ennen aloittamista.

Ranskislakkaa on pohjalla yksi kerros, wettiksen lakka on mulla käytössä vallan ranskalaisen manikyyrin pohjalla, koska mielestäni se vain sopii siihen hyvin. Tästä on tullut jo luottolakkani ranskikseen ! =)
GR:n matte velvet lakkaa kaksi kerrosta täydelliseen peittävyyteen ja MO:n lakkaa myöskin kaksi kerrosta peittävyyteen. Lakkojen rajoille laitoin Nail Starin hopeista holo koristelulakkaa sekä peukkuihin ja nimettömiin laitoin sinivalkoiset kukkafimot. Kynnet olivat ihan kivat ja olivatkin kynsillä muutaman päivän. Eivät silti herättäneet "Wow" efektiä, eli jotakin puuttui silti en tiedä mitä. :)

Mitä mieltä kynsistä ?  Miten te käytätte fimoja kynsillä ? 


Käyttämäni kynsilakat & tarvikkeet :
  • Ginatricot aluslakka
  • Vera Valenti Kynnenvahvistaja
  • Wet n wild : 2% Milk (ranskislakkana)
  • Golden Rose Matte Velvet : 101
  • Models Own : Dream Stream
  • Nail Star : hopea holo koristelulakka
  • kukkafimot ja kiinnitykseen kynsiliima

- Jenni 

2 kommenttia:

  1. sulla on niin ihanan sirot ja pitkät sormet ja kynnet :) ja jää kynnet on aika kivat :) ei ne mun mielestä kaipais enään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =) Kynnet tosin eivät enää ole noin pitkät kun koulun takia niitä lyhensin ja alkoi kynsien eri mallisuus häritsemään. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)