perjantai 13. syyskuuta 2013

Satakunnan kynsiharrastajien miitti


Heipsulivei !  Vihdoinkin kirjoittelen Satakunnan kynsiharrastajien miitistä, joka oli ensimmäinen tämän alueen harrastajien kesken. Tapahtuma päivänä Pori oli aurinkoinen ja minä suuntasin matkani Petra's Cafeeseen vähän myöhässä sovitusta ajasta.  (Koska piti nostaa rahaa pankkiautomaatilta eikä ensimmäinen toiminut niin piti yrittää toista.) Hitsit, että mua jänskätti kun olin viimeinen paikalle saapuva ! Ihan turhaan tosin. :)  Meillä oli Petra's Cafeen alakerta käytössä, joten saatiin olla aika rauhassa ja höpötellä kynsijutuista. Jotkut söivät, joivat kahvia (minä), juteltiin kynsistä, jaettiin goodiebagit ja toki tutkailtiinkin niitä lopuksi käytiin kiertelemässä Porin lakka-apajia. 

Miitin järjestivät Petra ja Kaisa sekä visualistina toimi Ninna. Yhteensä meitä oli paikalla seitsemän kynsiharrastajaa Petra, Kaisa, Ninna, Tanja, Iida, Heli ja tietenkin minä. 

Miittaajien blogeja :



Tottakai miitissä piti ottaa pakollinen yheteiskynsikuva ja näitähän otettiin muutamalla eri kameralla ja mun kameralla tämä oli ainoa onnistunut syytän huonoa valaistusta. :) 
Kaikilla oli tosi kauniita kynsiä ja kenelläkään ei ollut samankaltaisia kynsiä kuin toisella !

Kuvan ottanut Ninna
Käytiin tsiikailemassa Ratsulan kynsilakka valikoimat ja nyt tiedän, että sieltä löytyy A Englandin lakkoja. Ne vaan on niin kauniita ! Höperöäkö innostua kynsilakoista ? Ei toki, täähän on ihan normaalia ja tämän ymmärtää vain muut kanssasisaret. :P

Kuvan ottanut Ninna
Sokoksellakin piipahdettiin ja tältä näytti OPIn hyllykkö katseltiin sitten kelmutuksen läpi niitä ihanuuksia. Onneksi alennuksesta löytyi lisää OPIn lakkoja ihasteltavaksi, niitä pääsi ihan koskettelemaankin. Yksi OPI eksyikin lakkakokoelmiini alennuksesta ja tämä on vasta kolmas lakkani tältä merkiltä, lisää on varmasti tulossa ! :)


Alelaari löytöni oli siis OPIn lakka : Suzi & 7 Düsseldorfs ja mä olen ihan rakastunut tähän sävyyn ja auringossa huomasin sen kimalluksen, jota tosin oli vaikea kameraan vangita. Kynsille tämä ei ole vielä kerinnyt, koska kokeilemattomat lakat. Mutta ajattelin tätä viikonlopuksi laittaa kynsille joten arvostelua silloin. Muitakin ihanuuksia sinne jäi, mutta päädyin tähän saattaa toki olla, että käyn kurkkimassa josko löytyisi muita kaunokaisia..



Kirpistellessämme itse en myynyt mitään, koska en kerinnyt blokkailemaan myytäviä ennen miittiä. Vaihtoehtona ostelin pari lakkaa ja vaaleanpunaisia strasseja hyrrässä. Kauheasti oli kaikkea mitä olisi voinut ostaa, mutta en kauheasti viitsinyt lakka-arsenaalia laajentaa entisestään. :D

Ostokset :
Golden Rose Fantastic Color : 185
Wild & Mild : Flash
Strasshyrrä

Miittipostaukset ilmestyvät kolmessa osassa, koska tästä tulisi muuten toooosi pitkä. Eli vielä tulevat miittikynnet ja goodiebagin sisältö. Kumpi ensin, toiveita ?

Oletko ollut kynsimiitissä ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Goodiebagin sisältö eka ja kiva että sieki olet päässyt kokeileen miittiä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toive vastaanotettu. :)
      Oli ihan huisia vihdoinkin päästä miittailemaan. =)

      Poista
  2. Vautsi mitä kynsiä!!:)

    http://sinisofias.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)