perjantai 22. marraskuuta 2013

Sinisävyistä ombrea


Heips !  Ihan ensimmäiseksi pahoittelut kuvien laadusta, ovat kännykällä otettuja. Tajusin näiden poistohetkellä, että mulla ei ole näistä kunnon kuvia joten tällä kertaa vähän huonomalla laadulla olevilla kuvilla mennään.

Palataampas nyt kynsiin takaisin. En muistaakseni ole ennen tehnyt ombre-manikyyriä, mutta nyt halusin sitä kokeilla kun käyttämättömissä oli erilaisia sinisävyisiä lakkoja. Kaikkia lakkoja on 2-3 kerrosta, levittyivät sekä kuivuivat hyvin. Laitoin vielä lopuksi kaikkien kynsien päälle Wet n Wildin : Halucinate-lakkaa, joka toi ihanaa kimallusta kynsille. Monikaan ei tykkää noista Tigerin kynsilakoista, mutta itse vakuutuin kun peittivät helposti eikä kuivumisessakaan ollut ongelmia. Oli kyllä silmiä miellyttävä ensimmäinen ombre-manikyyrini, tykkäsin ! =)

Ilmoitusasiana kysyisin teiltä lukijoilta, että mitä mieltä olisitte jos ensi kuussa tekisin blogiin joulukalenterin. Tosin melko moni bloggaaja on vissiinkin tälläistä toteuttamassa, mutta meinasin jo viime vuonna tälläisen tehdä. Ei samanlaista kuin viimeksi ollut lakkakalenteri, jota ei valitettavasti blogissa ollut joka päivä teknisten ongelmien vuoksi. Tämän vuotiseen ajattelin jos tekisin mm. askartelu/joulukortti vinkkejä ja ohjeita, leivonta-ohjeita, DIY-joulukoristeita, joulusampia kynsitutoriaaleja ynnä muita. Toki lukijatkin saavat ehdottaa mitä haluaisivat kalenterissa nähdä ! Kiinnostaisiko ?  =)


Mitä mieltä ensimmäisestä ombrestani ? Olettekos jo itse kokeilleet ombrea ? 

Käyttämäni kynsilakat :

  • Flormar Matte : M13
  • Ginatricot : Azure Blue
  • Tiger : 62
  • Tiger : 47
  • Wet n Wild Megalast : I need a Refresh-Mint
  • Wet n Wild Wild Shine : Halucinate

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Ihanat kynnet! :) Ja tee ihmeessä tuo joulukalenteri!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! =)
      Kiva, että kalenteri herättää kiinnostusta, eli luultavasti tulee siis toteutumaan. :)

      Poista
  2. Mä ainakin kannatan joulukalenteri-ideaa, millä tahansa jouluaiheisella teemalla nyt siihen lähdetkin, niin kuulostaa kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että on mielenkiintoa. =)
      Oonkin saanut tuosta tosi myönteistä palautetta muiltakin kuin pelkästään bloggerin kautta seuraavilta.. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)