maanantai 5. joulukuuta 2016

Luukku 5 : Jouluinen villapaita

Heips ! Toiveissa ollut valkea joulu alkaa taas näyttää aika harmaalta. Tällä viikolla saapunut lumi ja pakkaset ovat vaihtuneetkin vesisateeseen. Vielä on onneksi aikaa joten toivottavasti saadaan jouluksi lunta ja muuttokin saataisiin hoidettua mielummin lumisissa maisemissa kuin vesisateessa. 

Lisää messuostoksia esiteltäväksi asti. Nyt oli vuorossa China Glazen The Heat Is on. Kirkas tomaatinpunainen crelly, peittää 2-3 kerroksella. Pikkurilli ja peukalo saivat koristeeksi hopeiset kolmio niitit. Muille punaisille kynsille leimasin Dependin hopeisella villapaita kuvioita BCN-010 laatasta. Tällä laatalla olenkin loihtinut jo muutamatkin erilaiset villapaitakynnet. Nimettömässä oli kaksi kerrosta Cuccion hopeista Hong Kong Harboria sekä päällä vielä kerros Ginatricotin Sparkling Silveriä. Aika simppelit kynnet, mutta punainen ja hopea toimivat aina yhdessä. Näillä saikin jo hieman nostettua joulumieltä sen verran jouluiset olivat tällä kertaa. Tykkäsin tosi paljon ! 
Mitä mieltä kynsistä ? Joko on villapaitakynsien aika ?

- Jenni

2 kommenttia:

 1. Täällä olisi lunta sinnekin ja parinkymmenen asteen pakkaset!:D ehdottomasti on jo aika villapaitakynsien ja hienot ovatkin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä niin haluan tännekkin lunta ! Juuri kun kerkesi pääsemään talven makuun niin tulikin vesisade tilalle. Aika ankeeta on pihalla. :D
   Kiitos kovasti, villapaitakynnet on mun yhdet talven lempparit ! :)

   Poista

Thank you for leaving a comment ! :)