sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Black Jack & Black Bird


Heips !  Vihdoinkin netti toimii ja tämän postauksen saa julkaistua, välillä meinaa epätoivo iskeä jos tekniset laitteet eivät toimi. ;)

Idea kynsiin oli päässä (tottakai) hienompi kuin kynsillä ja väritkin pitivät olla talven piristys. Toisin kuitenkin kävi ja mukaan yllättäen valikoitui mustaa, jonka jälkeen kynnet hieman synkistyivät. Liukuvärjäyksen ja vihreä/mustan kynnen alla kerros valkoista lakkaa, jotta värit tulevat paremmin esille. Limenvihreää kynnelle riitti yksi kerros ja kuivuikin nopeasti. Black Jack- lakkaa kaksi kerrosta, jotka oli pakko poistaa foliotekniikalla. Keskisormen kynsi rajattu edellä mainitulla glitterlakalla ja samanlainen löytyi myös peukalostakin väreinä musta/pinkki. Liukuvärjäys onnistui kahdella töpöttely kerroksella jolloin väreistä sai peittävämmät.

Mielestäni ihan kivat kynnet, katselinkin niitä muutaman päivän, mutta eivät herättäneen wow-efektiä. Värit ovat silti kyllä niin mua, kun tykkään kirkkaista väreistä, mutta ei välttämättä näin yhdisteltynä. Voisi onnistua peremmin hillityimmillä väreillä, saa nähdä jos tuleekin kokeiltua vielä. :) Näiden jälkeen tehdyt kynnet onnistuivatkin mielestäni paljon paremmin, niistä sitten seuraavaksi !
Mukavaa lauantai iltaa !


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet :

  • Flormar : M14
  • Nails : Snow White
  • Coral Las Vegas : Black Jack
  • Tiia Vanhatapio : Black Bird
  • Tiger : 37
  • Sieni liukuvärjäykseen ja ohut sivellin


Mitä mieltä kynsistä, olisiko hillitympi parempi ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)