tiistai 11. helmikuuta 2014

Teemaviikko : Ystävänpäivä


Heips ! Ajattelin tälle viikolle laittaa teemaviikon pystyyn, kun sellaista ei täällä blogissa vielä ole ollut ja lähestyvä ystävänpäivä on siihen hyvä syy. Kynsiä on varastossa jo kolmet ja ne ainakin teemaviikkona ilmestyy. Jos koulukiireiltä kerkeän niin joka päivä perjantaihin asti ilmestyy blogiin ystävänpäiväkynnet jos en, niin postaukset julkaisen 10, 12 ja 14 päivä eli jokatoinen päivä ! Nyt niihin ensimmäisiin kynsiin !


Idea näihin kynsiin löytyi täältä ja värit valikoin mieleisikseni.
Raidat tein lakkaamalla kultaista sekä kultaista glitterlakkaa päällekkäin muovin päälle. Niiden kuivuttua lakka lähti nätisti laattana muovista irti ja aloin leikkelemään saksilla suikaleita, jotka olisivat voineet olla ohkaisempiakin. Lakkasuikaleet painelin päällyslakan päälle, tein pilkkutikulla pikkuiset sydämet ja lopuksi vielä pari kerrosta päällyslakkaa, ettei alkanut reunoista törröttämään. Vähän jäivät koholle verrattuna alla olevaan valkoiseen.

Burgundy Frostia löytyy kaksi hyvinkin helppoa kerrosta, ei juossut kynsinauhoille, levittyi hyvin ja kuivuikin nätisti. Kaiken huipuksi vielä ainoa omistamani tämän sävyinen lakka. Vaikka kuvassa ei peukaloa näykkään niin viininpunaista oli myös peukaloissakin ja nimettömien sydämissä.

Fool's Goldia keskisormissa ja nimettömien raidoissa myöskin kaksi kerrosta, tämäkin käyttäytyi yhtä kiltisti kuin viininpunainenkin. Kaiken kruunasi kultaisen päälle laitettu Flormarin kultainen GL04, joka on mielestäni hologlitter tai lakassa sitä ainakin on.

Lopputulos oli kyllä mieleeni ja tämän koristelutyylin voisin toteuttaa useammassakin värissä. Tykkäsin ehdottomasti !


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Nails : Snow White
  • Flormar Glitter : GL04
  • Wet n Wild Wild Shine : Burgundy Frost
  • Tiia Vanhatapio : Fool's  Gold
  • pilkkutikku

Mitä mieltä kynsistä ? Mitä mieltä alkaneesta teemaviikosta ? 


- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)