tiistai 6. toukokuuta 2014

Höyhensaarilla


Heips ! Löysin kynnet parin viikon takaa, jotka ovat unohtuneet julkaista. Otsikko kuvaa maanantain fiiliksiä, kun tekisi mieli olla höyhensaarilla jo. Päikkärit tuli vetäistyä jo !
Kynsillä kaksi hyvin levittyvää kerrosta Flormarin U34:ta, huolellisempi kun olisin ollut niin yksikin kerros olisi riittänyt mainiosti. Mustalla pohjalla paljon tummanpunaista shimmeriä ja kynnellä taittuu enemmän tummanpunaiseen kuin mustaan. Mahtavan värinen lakka ja todella vaikea saada kuvattua oikeanlaisena.
Koristeluita mietin pitkään ja loppujenlopuksi halusin maalailla höyheniä, vaikea oli tosin päättää millä värillä niitä höyheniä tekisi, valitsin pitkän pohdinnan jälkeen valkoisen. Valkoinen pomppasi ehkä hieman liikaa pohjalakasta esiin, mutta pelastusyritykseni meni kyllä ihan puihin. Höysteenä punaistaglitter koristelulakkaa ja kyllä harmitti kun sitä laitoin, höyhenistä tuli tökerön näköiset kun koristelulakan töröttävällä siveltimellä nättiä jälkeä ei saanut aikaiseksi, olisi pitänyt lopettaa ajoissa. Ensi kerralla onkin viisaampi, tykkäsin silti näistä ! :)

Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Flormar : U34
  • Seppälä Nails : Snow White
  • Nail Star punainenglitter koristelulakka
  • koristelusivellin

Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

4 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)