maanantai 21. heinäkuuta 2014

Minttuinen kalanruoto


Heips ! Jälleen ensimmäiseksi pahoittelen sormien keltaisuutta, mutta tuon enempää en saanut niitä muokattua oikeamman värisiksi. Opin jälleen kantapään kautta, että ne kuvat kannattaa tarkistaa ennenkuin lakkaukset poistaa vallan kynsiltä. Oikeasti käteni ovat ruskettuneet, mutta kamera ja valaistus vääntää sen ikävästi kellertäväksi.. Onneksi näin kesällä saan suurimman osan kuvista otettua ulkona, kynsinurkkauksessani ilmeisesti on huono valaistus. Pitääkin seuraavaksi puuttua siihen ja metsästää se luonnonvalolamppu !

Nyt kynsiin ! Lakkaushaaste ryhmästä innostuneena, halusin kokeilla kalanruotoa aksenttikyntenä. Koristelu oli mulle aivan uusi vaikka olen pitkään jo sitä meinannut kokeilla. Nämä kynnet ovat kyllä tehty haasteen aikana, mutta julkaisu tapahtuu vasta nyt. Kalanruodon tekeminen ei ollut lainkaan vaikeaa, mutta huonosti valitsin lakat, musta peitti kyllä yhdellä kerroksella, hopea vaati kaksi ja mintussa oli liian leveä sivellin. Lopputuloksena kuvat äkkiä ja sen jälkeen lakat lähtivät kynsiltä ihan itsestään. Kombona liikaa lakkaa ja liian vähän kuivumista. Kalanruodosta silti tykkäsin (niin kauan kuin se pysyi hyvänä), ensi kerralla paremmat lakat.

Muilta kynsiltä löytyykin Wettiksen minttuista lakkaa kaksi kerrosta, keskisormesta yksi. Peittää hyvin 1-2 kerroksella ja sivellin on ehkä hieman liian iso melko kapeille kynsilleni, mutta toimeen tultiin silti hyvin. Keskisormeen laitoin kerroksen Flormarin minttuisen vihertävää lakkaa jossa mustia hexglittereitä. Nämä Black Dotit on vaan niin ihania ! Muille kynsille laitoin kerroksen W&M 1$ Bill-lakkaa, tiesin melko varmasti ettei lakka peittäisi yksinään joten pelasin varman päälle. Se toi hienoa hohtoa kynsille, ei siis ole turha ostos vaikka kestikin tovi päästä kynsille asti. Kynsille vielä niitit ja valmista. Ihan kivat kynnet kyllä, kauemminkin olisin kalanruotoa halunnut katsella, mutta no, ehkä oppii kantapään kautta valitsemaan seuraavaksi paremmin peittävät lakat ! :D


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Wet n Wild : I Need Refresh-Mint
  • Wild & Mild : 1$ Bill
  • Flormar Black Dot : KB02
  • Tiia Vanhatapio : Mercury
  • Yes Love : 346
  • Hopeiset niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut kalanruotoa ?

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)