lauantai 26. heinäkuuta 2014

Holoa ja kukkasia


Heips ! Kokeilemattomien koristeluiden listalla oli kukkakynnet ja kukkia on paljon erilaisia joten päätin tällä kertaa tehdä aika tavalliset kukkaset. Ruusuja mun kynsillä jo on ollutkin ja tällä kertaa oli tälläisten vuoro, ensi kerralla kokeilen jotain muuta, nämä kun jäivät mielestäni hieman tönköiksi kukiksi. Kukat tein latelemalla mustia pilkkuja pilkkutikulla ja keskelle pinkkiä. Helppoa kyllä, mutta ei niin kovin somaa.

Lisää kokeilematonta kynsillä oli Seppälän oma Nails Hologram joita taannoin bongasin alelaarista viidessä sävyssä ja vain kahden euron hinnalla. Holo efekti ei ole kauhean voimakas mitä joissain lakoissa, mutta holottaa kumminkin kivasti auringon paisteessa, lakka on sävyltään hennon vaaleanpunainen. Alle laitoin kerroksen Ginan Ice Pink lakkaa, jotta saisin peittävän lopputuloksen kun tikulla holo oli todella läpikuultava vielä kahdella kerroksella. Kaksi kerrosta Ginan lakan päälle ja sain peittävää aikaiseksi.
Keskisormessa kerros Ginan Azalea Pink-lakkaa ja päällä Flormarin pinkkiä Black Dottia yksi kerros. Etusormessa kerros Flormarin mustaa, koska pilasin sen kynnen koristelut ja alusta en jaksanut aloittaa joten virheet piti piilottaa. Peukaloa en epähuomiossa kuviin ottanut lainkaan, mutta siitäkin löytyy kukkakoristelut.
Kivat kynnet kyllä, tykkäsin lakoista, mutta kukkaset eivät innostaneet. Ehkäpä nyt onkin aika opetella one stroke kukkasten teko ! Hyvää viikonloppua !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Nails Hologram : 03
  • Ginatricot : Ice Pink
  • Ginatricot : Azalea Pink
  • Flormar : 027
  • Flormar Black Dot : KB03
  • pilkkutikku

Mitä mieltä kynsistä ? Millaisista kukkasista tykkäät lakkauksissa ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)