sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pink Camo


Heips ! Näihin kynsiin sain idean selailemalla Pinterestiä ja löysin Camo kynnet, ne olivat vihreän erisävyillä tehdyt, mutta itselleni halusin kokeilla pinkkiä. Katselin monia kuvia, että miten ne on tehty ja pidin yhtä kuvaa mallina. Malli kuvaa en enään löytänyt, mutta en sitä paljoa katsonutkaan vaan annoin palaa läikkien kanssa.

Camo kynsien pohjalla on Classicsin metallista vaaleanpunaista ja läikkiä tehty Azalea Pinkillä, Flormarin 809:llä  ja Opin Innie Minnie Mightie Bow:lla, työkaluna laikkuihin käytin perinteistä pilkkutikkua. Laikut eivät menneet ihan niin kuin olin suunnitellut, kun Flormarin lakka ei oikein tahtonut erottua pohjasta. Melko tyytyväinen olin silti, vaikka ensimmäistä kertaa kokeilinkin, tosin päällyslakka levitti oikeasta kädestä kun tyhmänä hipelöin samaa kohtaa kahdesti.

Uusi Ginan Azalea Pink pääsi myös kokeiluun ja hyvin peitti kahdella kerroksella, sävy oli oikein ihana ! Pinkille koristeluiksi laitoin pyöreitä pastellin vaaleanpunaisia niittejä. Niitit saatu testiin Born Pretty Storesta.
Pikkurilleihin ja peukaloihin päätyi Golden Rosen matta lakkaa, joka on sävyltään harmaa joka taittaa violettiin. Lakka peitti kynteni yhdellä kerroksella, mutta lakkasin kumminkin kaksi kerrosta kun epähuomiossa sudein yhtä kynttä liian monta kertaa ja sain aikaan laikkuja joten laitoin muihinkin yhden kerroksen lisää. Peukaloihin samoja niittejä kuin keskisormissakin, tosin vain kynnen sivuun. Ihan kivat kynnet ja ainakin mun väriset ! Vielä tarvitsee opetella maastokuvion tekoa, jotta onnistun paremmin !


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Golden Rose Matte : 11
  • Ginatricot : Azalea Pink
  • Classics Metallic : 02
  • Flormar Holographic 809
  • Opi mini : Innie Minnie Mightie Bow
  • Cien päällyslakka ja Cesars pikakuivattaja
  • Strassikynä ja niittikiekko

Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo kokeillut maastokuosia ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Nää on kyllä todella nätit! :)
    En muistaakseni ole kyllä ikinä tehnyt maastokuosisia kynsiä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ! =)
      Sitten vaan kokeilemaan, näitä oli ihan kiva tehdä vaikka lopputulos ei ollutkaan ihan täydellinen omaan makuun ! :D

      Poista
  2. Hienot kynnet. :) Kivat värit.

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)