sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Kuukauden kynnet

1. Miittikynsiä  2. The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 3 : The Heart Of Autumn  3. Pretty in Pink !   4. Roosa nauha-kynnet  5. Syksy, Autumn, Höst  6. Hempeää liukua  7. Tassutellen ♥  8. The Finnish(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 6 : Love This Technique  9. Pilviä ja vettä luvassa  10. The Finnis(able) Nail Art Challenge AW2014 / Week 7 : Trick or Treat  11. Veriroiskeita

Heips ! Tämä onkin jo kahdeksas kuukauden kynnet-postaus ! Aika rientää, juurihan vasta tämän aloitin. Nyt ollaankin jo marraskuussa ja pian jo joulukin kolkuttelee ovella. Mihin on aika rientänyt, taas ? Täältä pääseekin katselemaan viime kuukauden tuotokset.

Kuvia katsellessa huomaan leimojen olleen suosiossa lokakuussa. Leimailen yleensä Konadin omilla leimauslakoilla, mutta kuluvana kuukautena löysin itseltäni kokeilemalla muutamiakin lakkoja, jotka sopivat leimaukseen mainiosti. Wet n Wild Fergie lakat toimivat hyvin ja niistä kahta omistamaani tulikin käytettyä kynsissä 8 ja 9. Paljon on punaista / punertavaa ja pinkihtävää päässyt kynsille. Myös syksyisempiä sävyjä valikoitui sekä halloween kynsiäkin valmistui kaksin kappalein. Yhtä värikäs ei tämä kuukausi ollut niinkuin edellinen. Mukaan mahtui taas kokeilemattomia lakkoja, ideoita Pinterestistä ja uusia koristeluita. Skittletteä ja mix & matchiä mahtui sekaan myöskin ja perus elemettejäkin löytyi mm. niittejä, glitterlakkoja ja tekstuuria. Kokonaisuudessaan kiva kuukausi ja tykkäsin kaikista kynsistä !

Kynnetkin lyhenivät aika minimittaan, mutta mä tykkään näistä. Lemppareiksi nousi tällä kertaa 5, 7, 8, 10 ja 11. Yhtä lempparia en osaa taaskaan valita, erityisesti pidin halloween kynsistä sekä 5 ja 7 kynsistä.

Mitkä kynnet ovat teidän lempparit ? Miksi ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Nyt kyllä laitoit pahan, noi on meinaan kaikki tosi nättejä ja onnistuneita! Lempparit on ehdottomasti kynnet nro 2 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläkin oli vaikeuksia valita. :D Kiitos ja kiva kuulla sun lempparisi ! :)

      Poista
  2. Nyt on kyllä paha päättää kivoimmat. Jos kolmenkärki pitää valita niin sanoisin 5, 6 ja 9. Ja perustelut, että voisin pitää samanlaisia omillakin kynsillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mukava kuulla ja hyvä, että tykkäsit ! Perustesteluita ei kovin moni laita, kiva niitäkin saada. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)