tiistai 4. marraskuuta 2014

Style Hunter


Heips ! Tämän kuun ensimmäinen kunnon kynsipostaus vuorossa. Nyt näitä kynsiä katsellessa mulle tulee mieleen talvi ja joulu. Leimat muistuttavat lumen kimmellyksestä. Teko hetkellä ei tälläisiä mielikuvia tullut, mutta näin jälkeenpäin.

Kynsille oli pakko yhdistää vielä kokeilemattomia mm. Pueenin laatta, Essien ja Essencen lakat. Essien Style Hunter on mahtava, leivittyi kuin unelma ja on kauniin värinenkin. Tämä kuuluu taas niihin vaikeasti kategorioitaviin väreihin, tälläinen pinkinpunertava, vadelmanvärinen ? Essie kynsille laitoin vielä niitit lisäksi, kun ei kaunista väriä tohdi paljon piilotella. Muista sormista löytyykin Ginan valkoista ja nimettömistä Essencen mustavalkoglitteriä. Samankaltaisia glittereitä löytyykin multa varmaan jo viisi, mutta tämä onneksi oli erilainen kuin muut. Valitettavasti valkoiset glitterit eivät pohjaväristä kauheasti näkyneet. Keskisormessa onkin 'loiste' leimat hopealla, Pueenin 61 laatasta. Leimauksiin käytin Tigerin hopeaa lakkaa, muutkin omistamani Tigerit leimaavat mainiosti, vinkvink. ;)
Tykkäsin näistä paljonkin ja värit sopivat mainiosti yhteen eikä koristeluissakaan mitään vikaa ollut. Kaikkia tullaankin varmasti näkemään myöhemminkin ! :) 

Mukavaa alkanutta viikkoa ! 



Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :

  • Essie : Style Hunter
  • Ginatricot : White
  • Essence : Black Dress And White Tie
  • Tiger : 18
  • Pueen 61
  • Niitit

Mitä mieltä kynsistä ? Mitkä ovat lempi leimauslaattasi ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Kivannäköinen skittlette!! :)

    Mä oon leimauslaatoissa tykästynyt MoYou Londoniin, mutta toki en karsasta muitakaan merkkejä jos kivoja kuvioita löytyy...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taasen ! :)

      Mä en itse ole vieläkään MoYou Londoneita kokeillut vaikka nättejä ovatkin. Ehkä mä vielä kerkeän ! :D Mulla vain kokemusta noista Bundle Monstereista, Pueeneista, Konadista ja muutamasta kiinalaatasta. Onneksi pukin pitäisi tuoda lisää laattoja ! :)

      Poista
  2. Oih, nätit kynnet! Kiva blogi muutenkin, liityin lukijaksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ja mukava kuulla, että pidit ! Tervetuloa lueskelemaan. (=

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)