torstai 7. toukokuuta 2015

#Ablecs15 Week 11 : Blooming


Heips ! Oon suunnitellut blogin ulkoasulle hieman uusia juttuja mm. banneria ja seurausnappeja myöskin. Välilehtiäkin pitäisi taas hieman päivitellä sekä napsaista uusi kuva blogin sivuun. Ensimmäiseksi ajattelin ottaa käyttöön käytetyt lakat/tarvikkeet kuvan teksteillä, tuotteiden nimet lisätty kuvaan ei kuvan alle erillisenä listana. En vielä tiedä merkkaanko kaikki omilla väreillään vai kaikki mustalla. Paljon olen saanut aikaiseksi vaikka blogin puolella se ei ihan vielä näykkään ja postauksia ei ole tullut. Muutoksia alkaakin pikkuhiljaa seuraavan viikon aikana tipahdella. Toki tämän muuttoshown puitteissa.

Jos siihen itse postauksen aiheeseen eli kynsiin. Kynsille pääsi jälleen yksi haasteen aihe ja kukkia tällä kertaa. Kokeilemattomista lähti mukaan myös yksi kirppariostoksista Essencen punaoranssi Redvolution. Peittää 2-3 kerroksella ja levittyi hyvin. Tosi kaunis sävy jollaista mulla ei vielä ollut, oli myöskin hankala kuvata oikeanlaisena kuviin ja luonnossakin sävy näytti milloin miltäkin valaistuksesta riippuen. Kaveriksi tälle valitsin Ginatricotin valkoisen ja sitä se tavalliset kaksi kerrosta. Kävin kaikki leimauslaattani lävitse jotta löysin kivat kukkakuviot ja ne löytyivätkin Pueenin 72-laatasta, leimat Konadin mustalla ja harjoittelua suorakulmaisella leimasimella. Meinasin ensin kokeilla taas leimadecaleita, mutta en löytänyt sopivia kukkakuvioita siihen. Leimoista  ei ihan tullut niin täydellisiä, mutta suotakoon se anteeksi kun en leimannu sillä tavallisella leimasimellani. Muihin kynsiin menikin hopeisia niittejä kaksi ja peukaloihin kolme. Ihan kivat näistä tuli ja olivatkin näin kesän kynnyksellä ihanan pirtsakat. Seuraava aihe 'Game To Play' olikin hieman haasteellisempi toteuttaa, mutta siitä sitten seuraavaksi ! 


Mitä mieltä olette uudistuksesta 'käytetyt tarvikkeet' kuvassa ? Laitanko vastaisuudessa tekstit mustalla vai ns. väreittän ? Olisiko jotain tiettyjä muutoksia mitä haluaisit ? Sana on vapaa ! 

Mitä mieltä kynsistä ? 

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Mun mielestä tuo käytettyjen tarvikkeiden kuva on hyvä noin :) ja kynnetkin on ihanan yksikertaiset ja kauniit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ja kiva kuulla tarvike kuvan toimivan tuollaisena !
      Kiitos myös kynsiä koskevasta kehusta ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)