torstai 12. joulukuuta 2013

Luukku 11 | Talven sinisyyttä

11.12.2013

Hei ! Luukusta yksitoista löytyy talviset kynnet, jotka tein kun täällä oli lunta. Mutta eipähän enää ole muutakuin jäätä ja tosi liukasta (kiitos vesisade). Mutta nyt niihin talvisen sinisiin kynsiin !


Nimettömän lakkaus ja koristelut ovat näitä edeltäneistä pikkujoulu kynsistä jonka halusin säästää. Kokeilemattomia lakkoja pääsi taas kynsille ja näissä sinisinä. Kaikkia lakkoja kynsillä kaksi kerrosta, peittivät ja kuivuivat hyvin eikä levittyvyyskään ollut huonoa. Oon ihan rakastunut leimailuun kun ostin Konadin leimauslakkoja sieltä I Love Me-messuilta ja nythän tuo koristelutyylikin sujuu vallan hyvin. Enään pitäisi leimauslaatta varastoa kartoittaa, on aika vähän kivoja kuvia. Täältä tullaan Bundle Monster ! ;)

Pikaiset koristelut oli pakko tehdä ja halusin viimeinkin kokeilla viuhkasiveltimellä tehtyjä raitoja kynsiin ja MO:n ja Yes Loven lakat saivat koristaa toisiaan. Lopputulos oli kiva, helppo ja nopea. Värit olisin voinut kyllä valita paremminkin kun kuvaaminen oli haastavaa jotta raidat näkyisivät. Tälläsitä tämän päivän luukussa, ideoita olisi joulukalenteriin paljonkin, mutta en kerkeä toteuttamaan niitä postauksia mitä haluaisin kun päivistä loppuu aika kesken. Taitaa tänne pukata joulustressiä kun kaikkialla pitäisi olla ja kaikkea pitäisi tehdä ja vieläpä samaan aikaan. Joka joulu sama juttu. ;)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet :

  • Ginatricot aluslakka
  • Models Own : Prussian Blue (tummansininen) 
  • Yes Love : 541   (vaaleamman sininen)
  • Kiko Sugar Matte : 635
  • Viuhkasivellin
  • Leimasin, skrapperi ja laatta Disc-04

Mitä mieltä luukusta 11 ? Mimmoiset talvikynnet sinä olet tehnyt ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)