sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Kuukauden kynnet


Heips ! Mä olenkin tämän viikon viettänyt kurssilla ja vapaa-ajalla nauttinut auringosta. Yksiväriset lakkaukset löytyvät tällä hetkellä ja konetta käyttänyt viimeksi keskiviikkona aiemmin mainitsemallani kursilla. Tämän viikon jälkeen ainakin täällä päin pitäisi taas viiletä joten olen ottanut siitä auringosta nyt kaiken irti ja pahoittelut, etten ole konetta avannut. 

Viime kuussa kynsiä kerkesin esitellä seitsemät ja vielä on yhdet haastekynnet jäljellä. Lakkaukset sai luokitella melkein suorasti kolmeen väriluokkaan: punertavat/pinkit, sinivihreät ja nudet/maanläheiset. Selvät sävelet siis. Vain yksissä kynsissä en ole käyttänyt leimoja koristeluun. Niillä kun vaan saa niin helposti koristeltua kynnet oman mielen mukaan. Olisinkohan vielä kaikki kynnet luokittelut skittleteiksikin. Kyllä minulla on lemppari koristelutyylejä. Jälleen mentiin myös kovin Essence linjalla kun muutaman uusista Gel-lakoista kotiutin. Lakkauksista päätellen aika kesäisissä koristeluissa ja väreissä mentiin taas. Vaikka ilmat eivät sellaisia olisikaan niin pääasia, että edes kynnet ovat. Kokeilemattomiakaan ei enää kovin montaa ole (ainakaan niitä kivoja, muut saa lähteä).

Kokonaisuus oli jälleen ihan omanlaiseni ja oli kiva toteutella haastetta vaikka perässä ollaankin. Lemppareitani olivat 1,2,3, 4 ja 7. Holo kynsistä meni maku kun aurinkoa ei juuri kyseisinä päivinä ollut tarjolla. Vitos kynnet eivät oikein menneet täysin niin kuin olisin halunnut. Kolme lempparia ovat 1, 4 ja 7. Värit, koristelut ja lakkaus hetki meni kaikkein parhaiten omasta mielestäni. Tälläistä tällä kertaa, seuraavaksi postailenkin viimeiset haastekynnet, että päästään muihin lakkauksiin ! 

Aurinkoista viikonloppua ! 
Mitkä ovat sinun lempparisi kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

-Jenni

4 kommenttia:

  1. Kaikki on kyllä upeita, mutta neloset iskee eniten! :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti. :) Neloset olivat omaan makuunkin mieleiset. ♥

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)