keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Halloween Teemaviikko : Halloween seepra





Heips ! Seuraavat teemaviikon kynnet tulevatkin nyt. Nämä eivät ole koristeltu Halloween hirviöillä tai luurangoilla, mutta väreiltään ovat teemaan sopivat. Kaikkia kynsiä en halunnut koristellakkaan örkeillä tai vastaavilla vaan halusin mukaan myös hieman huomaamattomiakin kynsiä. Nämä saattavatkin olla ainoat tätä laatuaan ja muut voivatkin olla vähän övereitä, se nähdään viikon päätteeksi mitä on tullut tehtyä. 

Oranssin kanssa sopii loistavasti musta ja valkoinen. Aikaa sitten Ginatricotista kotiuttamani oranssi nimeltään Orange pääsi päärooliin näissä kynsissä. Oikein nätti syksyinen oranssi ja peittikin hyvin kahdella kerroksella. Väriä en halunnut piilottaa vaan kynsille laitoin ainoastaan mustat niitit kynsien tyveen, peukaloihin laitoin kaksi. Muille kynsille laitoin Ginatricotin valkoista kaksi kerrosta. Keskisormeen pääsi pitkästä aikaa Essencen tekstuuria I Feel Gritty!, kuvissa ei oikein tekstuuria näy. Nimettömiin leimasin Konadin mustalla ja nimettömällä XL-laatalla seepraraitaa. Tykkäsin kynsistä oikein kovasti, hieman vaihtelua tulevien aiheiden lomaan kun mentiin vain värimaailmaltaan Halloween teemalla eikä koristeluilla. Saa nähdä mitä seuraavista kynsistä oikein löytyykään ! 






Mitä mieltä kynsistä ? Iskeekö pääkallot vai enemmän tälläiset neutraalit teemakynnet ?


- Jenni

4 kommenttia:

  1. Halloween seepra pisti jostain syystä ajatuksena huvittamaan :D kaunis lakkaus! Molemmilla on mun mielestä paikkansa sekä neutraalimmilla teemakynsillä että pääkallokynsillä. Neutraalimmat tulisi varmaan itse tehtyä arkeen, mutta voihan sitä revitellä jos on johonkin pippaloihin menossa. Tai muutenkin vaan jos pokkaa riittää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, näille oli tosi vaikea keksiä otsikkoa ja siitä se ajatus sitten lähti. Onhan se ajatuksena aika huvittava. :D
      Kiitos kovasti ! Mä tykkään itse molemmista, arkeen sopivat ja kunnon revittelyt on molemmat just mua, välillä pitää silti olla näitä hillittyjäkin kun tuli noita kurpitsoja ym jo tälle viikolle. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)