lauantai 3. lokakuuta 2015

Kuukauden kynnet


Heips ! Syyskuu on ollutta ja mennyttä. Kuukauden kynnet tänään vuorossa kun piti muutamat messupostaukset väsäillä niin nyt vasta kynsien katsastusta. Viime kuun postauksen kuukauden kynsistä löytää täältä. Oikein kynsirikas kuukausi taas pitkästä aikaa ja sain julkaistua yhdeksät kynnet, tämän tahdin koitan ylläpitää ihan jatkossakin. 

Kokeilemattomia kesäkoristeluja sain vedettyä listalta pois. Ensimmäiset rantakynnet, mansikat ja leppäkertut toivat vielä alkavaan syksyyn ripauksen kesää mukaan. Saa nähdä toteutanko vielä tähän aikaan vuodesta kesäkynsiä vai odotanko ensi kesään suosiolla. 

Melko punavoittoisina mentiin ja koristeluissa oli paljon mustaa sekä valkoista. Leimailuista en taida luopua ikinä on siitä sen verran suosikki tapa tullut, skittlette hyvin mukana listassa. Onneksi mahtui ripaus sinistä, lilaa ja vähän keltaistakin mukaan. Niittejäkin olen taas pitkästä aikaa ottanut enemmän käyttöön. Monia uusia lakkoja tuli taas kokeiltua ja esiteltyä lakkauksissa, mutta musta ja valkoinen olivat muutaman muun lisäksi vanhoja tuttuja. 

Omat lempparini tällä kertaa olivat kynnet numeroilla 1, 5, 8 ja 9. Ensimmäiset tekemäni rantakynnet onnistuivat tosi hyvin ja näyttivät siltä miltä pitikin, tykkäsin niistä kovasti. Leimaamani kaksiväriset mansikat olivat myöskin mieleeni, Ginatricotin punainenkin on niin herkullinen. Punaisten lisäksi olen lähiaikoina ihastunut myös nudeihin ja niitä olenkin Essenceltä kotiuttanut ahkerasti, siksi nämä kynnet numerolla kahdeksan olivat myös mieleeni. Yksinkertainen väri ja yksinkertaiset koristelut. Viimeinen suosikki oli oikein onnistunut skittlette,värit toimivat hyvin.

Kokonaisuus oli jälleen oikein hyvä, mutta pitäisi muistaa, että on muitankin koristelutyylejä olemassa kuin leimailu vaikka se helppoa onkin. Toki aina ei aikaa olekkaan vaikeille ja monimutkaisille koristeluille ja silloin leimat ovatkin helppoja. Jos kumminkin vaan lakkailisi ja koristelisi oman mielen mukaan eikä stressaisi vai mitä ? :) 

Mitkä ovat sinun lempparisi kollaasista ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ?

Ps. Muista osallistua arvontaan blogissa tai facebookissa tai vaikka molemmissa !

- Jenni

8 kommenttia:

  1. 1, 5 ja 7 mun suosikit. Leppäkerttukynnet on niin onnistuneet ja ihanat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että lempparit löytyivät ja näytti osa olevan samojakin kuin mulla. :)

      Poista
  2. Kauniita lakkauksia! Ekat taitaa olla mun lempparit :)

    VastaaPoista
  3. Omat suosikit ovat noi mansikka- ja tribaalikynnet. Mansikkakynnet ovat niin herkullisen kauniit, ja tribalkynnet ovat erilaiset. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit ! Se on kyllä totta, että mansikat olivat herkulliset. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)