tiistai 9. helmikuuta 2016

Kuukauden kynnet


Heips ! Mulla oli suunnitelmissa tänäkin vuonna tehdä teemaviikko ystävänpäivä kynsille, mutta kun unohdin tämän eilen julkaista niin aloitetaan tällä ja katsellaan teemakynsiä sitten myöhemmin. Viime vuonna teemakynsiä taisi kertyä jopa kuudet katsotaan mihin määrään tänä vuonna päästään !

Viime kuussa ei monia kynsiä blogiin eksynyt tietokone ongelmien vuoksi ja nyt olenkin yrittänyt asettua kodikkaasti tähän avopuolison tietokoneen ääreen. Kynsiä tein silti enemmän kuin vain kollaasissa olevat ja niihin perehdytään teemakynsien jälkeen. 

Vaikka vähän julkaisin oli sato värikästä ja monipuolista. Pitkästä aikaa pääsi myös ranskista kynsille pilkkujen muodossa. Käsinmaalailua, glitteriä ja leimailuja, vähän sitä ja ripaus tätä. Ei sentään pelkkiä skittlettejä vaikka se onkin jokaisessa kollaasissa esillä ollut jo pidemmän aikaa. Ihan onnistunut kokonaisuus ja toivottavasti tässä kuussa saadaan hieman enemmän lakkauksia tehtyä ja julkaistua ! Tuleviin kynsiin vaikuttaakin uudet hankinnat joista postailen myöhemmin !

Lemppareiksi näistä nousee aika vahvasti kynnet numeroilla 3 ja 5. Puolison valinta meni ihan nappiin värinsä puolesta ja leimailut nyt ei ikinä petä, taitaa se siis tuntea mistä mä kynsillä pidän ! Keltainen vaan oli niin piristävä vesisade keleillä ja skittletten kokonaisuus toimi,

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)