torstai 18. helmikuuta 2016

Kuukauden ostokset


Heips ! Nyt olisi luvassa niitä ostosten esittelyjä. Kyseessä ei onneksi sentään ole vain tämän kuukauden aikaiset ostokset vaan taitaa ollakkin n. kolmen kuukauden ajalta. Kaikkia ei tarvinnut edes itse ostaa vaan olen joitan saanut lahjaksikin. 

Facebookin (Satakunnan) kynsiharrastajien sivuilta tekee aina välillä löytöjä, harvemmin enää ostan suoraan kynsikoristekirpparilta mitään kun postimaksut on niin suuria. Nämä löytyivätkin ihan läheltä ja ihan muutamalla eurolla. Golden Rosen tekstuurit olen todennut ihan hyviksi ja niihin olenkin tykästynyt joten kaksi lisää ei ollut pahitteeksi. Keltainen on päässyt kynsille täällä. Näitä Essencejä ei taida enää edes saada joten sitä ei tarvinnut edes enempää selitellä. Molemmat päässeet kynsille, mutta vain musta on päässyt blogiin asti, täällä.


Nämä hankin tammikuussa heräteostoksena kun kävin nopeasti pyörähtämässä Ginatricotissa. Laariin jäi pyörimään vielä muutamia kivoja sävyjä jotka kotiutinkin myöhemmin. Nämä sävyt huokuivat kevättä ja raikkautta eivätkä jääneetkään kauaksi aikaa pyörimään kun ne jo löysivätkin tiensä kynsille. Oikein mukavasti käyttäytyviä creme lakkoja joista kynnet esittelyssä myöhemmin. 


Nämä sävyt hain tässä kuussa kun en vaan päässyt niistä yli enkä ympäri joten liikkeeseen oli palattava. Olisi jo mielestäni aika niiden lakkaständien tulla takaisin on todella raivostuttavaa penkoa pientä laatikkoa kassan vieressä maksua jonottavien asiakkaiden vieressä, eikä niistä laatikoistakaan meinaa löytää mitään.

Näistä kolme sain lahjaksi ja kolme ostin itse. Sweet Berry ja Matte Rock ovatkin jo näkyneet täällä ja muut ovat vielä kokeilematta. Lakat ovatkin uusin hankinta ja saa nähdä mitä näistä seuraavaksi pääsee kynsille. 


Nämä ilmestyivät tammikuussa Porin Halpa-Halliin ja näitä olinkin koittanut siellä jo monet kerrat kärkkyä ja sitten kun en jaksanutkaan ravata toiselle puolelle pitäjää kovinkaan usein jäin monesta ihanasta lakasta ilman.

Jäljellä olevista tuotteista mukaani lähti vain nämä kaksi, ainoana lakkana koko ständissä oli vain tyydyttävä tähän topperiin. A Winter's Tale on oikein kaunis duochrome glitter. Tämä onkin jo päässyt kynsille joista blogissa on lisää myöhemmin.

Käsirasva lähti ihan kokeilu mielessä mukaan kun olen kuullut Essencen rasvoja kehuttavan niin päätin kokeilla minkälaista tämä mahtaa olla. Tuoksu on mieto ja miellyttävä, ei onneksi lainkaan pistävä (avopuolison mukaan haisee ihan mummolta :D). Imeytyy nopeasti eikä käsiin jää tahmaa sekä kosteuttaa ihan hyvin näin päiväkäytön rasvaksi. 


Leimausintoilijan varastot eivät voi olla ikinä täynnä, eihän ? Nämäkin nappasin mukaani tosi edulliseen hintaan paikallisen harrastaja ryhmän kautta. Kaikkia en ole vielä kerennyt kokeilemaan, mutta oikein kivoja kuvioita ja tekstilaatta varsinkin kiehtoo kovasti. Winstonia pääsi myös merkkinä ensimmäistä kertaa kokeiluuni. Laatat myös kynsiharrastaja ryhmän kautta.


Niittipulaa olen hokenut jo pidemmän aikaa vaikka mulla ei sellaista kuulemma olekkaan ja näitäkin oli komeamman puoliskon mielestä liikaa (meillä tämä vitsin heitto ei siis ole kovin vakavaa). Joitain samanlaisia multa löytyy mitä yhdessä kiekossa on, mutta pääasiassa hyvää täydennystä ja varsinkin pienet pyöreät niitit ! Nämäkin ostin kynsiharrastajaryhmän kautta.


Cesarsshopista lähti pitkään (siltä se ainakin tuntui) himoitsemani Clear Jelly Stamper ja siihen Super Soft Refill-vaihtopää. Viime vuonna näiden ilmestyssä olen odottanut omani saamista kuin kuuta nousevaa. Hinta toki oli hieman korkea ja feikkejä näistäkin jo paljon liikkeellä, mutta halusin tämän, onhan leimaukset muutenkin tosi isona osana mun tekemiäni lakkauksia joten tätä ei voinut vain sivuuttaa. Olen todella huono sihtailemaan pikkuleimoja normaalilla leimasimella joten tarvetta tälle siis oli.

Nämä lähti Cesarsshopin alennuksesta mukaansa kun huomasin niiden ilmoittavan siitä facebookissa, näitä ei ilmeisesti enää tulee valikoimiin lisää korkean hinnan vuoksi. On tuo miehekekkin ilmeisesti kuunnellut puhettani näistä sillä sain nämä häneltä lahjaksi kun olen niin kauan niistä puhunut. Tämä on sitä tosi rakkautta. ;) 


Samaan Cesarsshopin tilaukseen otin itselleni tämän myöskin suureen ääneen kehutun Messy Mansionin Decal Mat-in. Punnitsin pitkään eri vaihtoehtojen väliltä, mutta kallistuin tämän puoleen lopulta ja nyt sen sai samaan toimitukseen niin vielä parempi. Sain heittää vesilintua vanhalla kirjoitusalustalla joka tuskin pysyi enää suorassa liian kovien poistoaine lotrailujen takia. On kyllä hintansa väärti, tykkään !

Mitä mieltä ostoksista ? Löytyykö sinulta jotain näistä ? 

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Mahtavia ostoksia! :) Multa taitaa löytyä yksi sama Ginan lakka, muuten näistä ei mulla ole mitään. GR:n tekstuureja mäkin voisin haluta lisää, samoin jonkun leimausmaton kun ne nyt vaan vaikuttaa mahdottoman käteviltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos !
      Gr:n tekstuurit on myös mun mieleeni ja niitä olis kiva omistaa enemmänkin. :)
      Suosittelen kyllä jonkinlaista leimausmattoa, on niin kätevä muutenkin lakkausalustana. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)