tiistai 21. kesäkuuta 2016

Essence Metals

Heips ! Tämä taitaa olla tämän blogin ihan ensimmäinen swatch postaus. Nyt onkin vuorossa esittelyä Essencen I ♥ Trends-sarjan The Metals lakoista. Lakkalaatikostani löytyy näistä Metals-lakoista vasta kolme, mutta swatchit saatte nyt vain näistä kahdesta yksilöstä. Loputkin näistä lakoista voisin kyllä kotiuttaa. Kertokaa toki jos lakoista jää jotain kysyttävää. 


Ensimmäisenä esittelyssä sinivihreä Rock My Soul, metalli lakoille tyypillisesti tämäkin on tosi herkkä raidoittumaan ja kynsille niitä jäikin hieman näkyviin mutta ei itseäni häiritsevästi. Peitti kynteni hyvin kahdella kerroksella ja levittyi hyvin kun muisti olla sutimatta samasta kohdasta useampaan kertaan, muuten lakan sai ikävästi kaljuuntumaan. Oikein nätti sävy ja toi mieleeni meren. Ei mitenkään erikoinen sävy, mutta silti pidin siitä. Tähän lakkaan keksimäni koristelut nähdään myöhemmin blogissa. 




Toinen esittelyssä oleva lakka kantaa nimeä Turn Up The Volume ! Metallin vaaleanpunainen lakka ehkä hieman marjapuuroon taittava, ei tämäkään sävy mikään ennaltanäkemätön ole. Taitaa melkein vastaava ainakin löytyä Classics sarjasta jos en väärin muista, hyvin lähellä ainakin. Tämäkin lakka peitti kynteni kahdella kerroksella ja hieman jäi raitoja tähänkin. Mielestäni tämä on näistä kahdesta metallisempi. Nätti oli tämäkin ja lakkauksen koristelut nähdään blogissa myöhemmin. 

Mitä mieltä lakoista ? Meneekö hankintalistalle ? 

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Minulla on Rock My Soul ja Rose Beats. Rock My Soul on ollut kerran kynsillä, oikein kaunis sävy, ja minusta yllättävän hyvinkäyttäytyvä tuon koostumuksen lakaksi.

    VastaaPoista
  2. Tuo Rose Beats näyttää kuvissa kyllä mielenkiintoiselta väriltä, saattaa mennä hankintalistalle. :)
    Oon kyllä samaa mieltä tuosta Rock My Soulista, yllättävän hyvä tuolla koostumuksella.

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)