torstai 2. kesäkuuta 2016

Kuukauden kynnet




Heips ! Taas on kuukausi vaihtunut ja nyt ollaankin jo kesäkuussa, on tämä kevät mennyt niin yhdessä hujauksessa. Toukokuu oli oikein kiva kuukausi ilmojensakin puolesta, mutta blogikin pysyi yllättävän hyvässä tahdissa ja lakkaukset olivat värikkäitä sekä erilaisia. Meidän pieni päättikin haluavansa olla kesäkuinen ja olenkin nyt ahkerasti kirjoitellut postauksia luonnoksiin, että blogissa pysyy yllä edes jonkinlainen postaustahti sitten kun meitä onkin kahden sijaan kolme.


Uusia lakkoja pääsi kynsille Essencen uutuuksien myötä ja Born Pretty Storelta testaukseen saamani laatat olivat kovassa käytössä. Matattuja lakkauksia tuli tehty useampiakin kuin vain blogin puolelle päätynyt tumma skittlette, mutta loput niistä esittelenkin myöhemmin. Viimeisimpiä messu ostojakin pääsi vasta kynsille, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Joitain lakkauksia tuli hieman kierrätettyäkin ja niiden toiset osat ovatkin esittelyssä tässä kuussa. 

Tuleva kuukausi tulee sisältämään ainakin pastellisia Essencen lakkoja ja muutamia muitakin jotka tarttuivat loppukuusta ostoskoriin. Saattaapa olla, että joistain lakoista pääsee blogiin jopa swatch postauksia jos erikoisempiin lakkauksiin ei aikaa riitä. Ostoksiakin on taas kertynyt jonkun verran muutaman kuukauden ajalta joten niistäkin saattaa postausta tulla.

Kokonaisuus on kerrankin tarpeeksi erilainen ja sopivasti eri värejä. Vaikka vain yksi lakkaus ei kuulunut skittlette kategoriaan on skittlettet toteutettu hieman eri tavoilla ja erilaisina kokonaisuuksina.  Kaikissa lakkauksissa oli jotain mistä pidin, mutta erityisesti näiden värikkyys iski. Lemppareita ovat lakkaukset 3, 4, 6 ja 7. Ehdottoman suosikin paikasta jäivät taistelemaan kynnet 3 ja 4. Toivottavasti tähän kuuhunkin mahtuu paljon värikkäitä kynsiä ja yhtä kesäisiä ilmoja mitä tähänkin asti ! 

Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä kynnet jäivät erityisesti mieleen ? 

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)