perjantai 17. maaliskuuta 2017

Dinosaurusten aika
Heips ! Tulin toivottelemaan rentouttavaa viikonloppua dinosaurusten merkeissä. Niitä ei olekkaan aiemmin mun kynsiltä löytynytkään, ja vihdoin jo ikuisuuden omistamani laatta pääsikin kokeiluun. 

Joku saattaakin muistaa kun mainitsin ostaneeni itselleni kaksi OPIn lakkaa joululahjaksi, tässä tuleekin niistä toinen, nimittäin You Are So Outta Lime. Peittää kahdella kerroksella. Lakka kuuluu OPIn Neon kokoelmaan, Sävy on mielestäni hieman murrettu lime. Se saikin koristeiksi vain hopeiset niitit. Keskisormesta löytyi Cuccion hopeista Honkg Kong Harboria kaksi kerrrosta. Nimettömässä pohjalla Ginatricotin valkoista ja leima Crystal Nailsin mustalla leimauslakalla BM-611 laatasta. Jostain syystä en meinannut saada laatasta mitään nostettua leimasimeen ja pitkän taistelun jälkeen kynnelle päätyi erittäin reikäinen dinosaurusleima. Siinä kohtaa se olikin pääasia, että siellä kynnellä edes on jotain etäisesti dinosauruksia muistuttavaa. Uusi lakka oli positiivinen lisä kokoelmaani ja kynnet olivat ihan kivat. Pitää tutustua tuon laatan sielunelämään paremmin jos vika olikin vain kuun asennossa..Mitä mieltä kynsistä ? Miten kyseinen laatta sinulla toimii ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Kivat
    blogissani arvonta jos oot kiinnostunu mukana myös muutama kynsilakka http://eekunelm.blogspot.fi/2017/03/arvonta-kaynnistyy-nyt.html

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)