maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hempeät pikakynnet
Heips ! Hyvää alkanutta viikkoa. Vaikka blogissa nähdäänkin paljon skittlettejä, niin välillä tälläiset rauhallisemmat lakkaukset on se juttu. Aina ei jaksa miettiä koristeluita tai lakkojen valintoja kovinkaan syvällisesti. Vaikka kirkkaita värejä rakastankin kovasti joskus se nude pullo vain houkuttelee eniten. 

Tätä ihanaa Essencen I Nude It lakkaa löytyy multa myös toinenkin pullo. Tätä olen käyttänyt niin monesti, että ensimmäinen pullo on jo melkein puolessa välissä. Aina lakalle en ole edes koristeluita tehnyt vaan pitänyt pelkästään nudea kynsillä. En osaa siis oikein liikkua lakatta, mutta jos aikaa on edes lakan verran niin tällä en yleensä epäonnistu. Onhan se kivempi itselleni kun kynnet ovat huolitellut edes sillä vaalealla lakalla kuin pelkästään aluslakalla. Nämäkin kynnet syntyivät niin, että kynsille oli saatava edes jotain, varma valinta oli siis monennetta kertaa tämä luottolakkoihini kuuluva nude. Koristelut tein vasta myöhemmin samana iltana kun aikaa oli ja päädyin melko yksinkertaisiin leimoihin BM-020 laatasta. Kuvio oli hieman liian lyhyt peukaloihin, mutta ei onneksi liian häiritsevästi. Pitkästä aikaa tartuin myös Konadin sijasta Essencen valkoiseen leimauslakkaan. Vaikka olivatkin melko huomaamattomat kynnet, niin vaihtelu virkistää ja pidin näistä kovasti !

Mitä mieltä kynsistä ? Onko sinulla luotto nude ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Mun luottonude vaihtelee vähän fiiliksen mukaan :D Mutta nämä kynnet on oikein sievät, mukavan rauhallinen kokonaisuus :)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)