maanantai 27. marraskuuta 2017

Pikalakkaus glitterillä


Heips ! Kokosin muutamat pikaiset lakkaukset saman postauksen alle, toistuva teema näissä on glitterlakka. Juttua näin simppeleistä kynsistä ei riittäisi omaan postaukseensa joten tälläinen kooste on hyvä näille. 

Essence Midnight Sky on erikoinen lakka, mutta hyvällä tavalla. Väriltään lakka on siniliila, kynsillä näyttää enemmän liilalta ja pullossa shiftaa sähkönsiniseen. Peittää hyvin 1-2 kerroksella ja kimaltelee kauniisti ihan yksinäänkin. Nimettömään aksentiksi Essencen Holo Fever. Hyvin simppelit, mutta oli näitä kivempi katsella kuin nakuja kynsiä. 

Käytetyt lakat :
Essence Midnight Sky
Essence Holo Fever


Jo kesällä (?) ostettu Essencen Hip Girls Blue Jeans pääsi kynsille vasta syksyllä vaikka sävynä olikin aika kesäinen ja hempeä. Don't Be Shy! peitti hyvin kahdella kerroksella ja kuivui mataksi. Luksusta arkeen sain laittamalla vaaleansinisen päälle OPIn Purea, kaunista valkokultahippuista lakkaa. Näitä tehdessä ei itseasiassa ollut edes kiire, vaan tälläinen toteutus tuntui sillä hetkellä hyvältä.

Käytetyt lakat :
Essence Don't Be Shy!
OPI Pure


Myös toinen Essencen Hip Girls Blue Jeans lakka pääsi tähän postaukseen. Show Me What You Got! ei ollut mitenkään erikoinen sävyltään, ainakaan sellaiselle keneltä niitä pinkkejä löytyy kymmeniä. Kirkas pinkki creme joka peitti hyvin kahdella kerroksella. Peukaloon ja nimettömään kerros Nfu Oh vaaleanpunaista flakielakkaa. 

Käytetyt lakat :
Essence Show Me What You Got!
Nfu Oh 48

Mitä mieltä pikalakkauksista ? Mitkä ovat lempparisi ?

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)