tiistai 15. toukokuuta 2018

Kuukauden kynnet


1. Sydämellistä menoa  2. Lonkeroita

Heips ! Moni on varmaan jo ihmetellytkin mihin olen kadonnut, mutta täällä sitä vielä ollaan. Tässä poissaoloni välissä on ehtinyt tapahtumaan niin paljon kaikkea. Muutettiin maaliskuun alussa isompaan asuntoon ja kiireellä piti laittaa tavarat järjestykseen. Meidän perhe kasvoi kokoa pienellä neidillä 22.3 joten tohinaa on riittänyt. Harmikseni en ehtinyt tekemään luonnoksiin ainuttakaan postausta ja ymmärrettävästi taaperon ja vauvan jälkeen on uni ollut tärkeämpää kuin kynnet tai blogi. Nyt onkin arki alkanut hieman vakiintumaan ja vauvan kelloon on jo tottunut, ehkä siis saan ainakin pikku hiljaa elävoitettyä blogiakin. Toivottavasti siellä on vielä lukijoita! Vaikka tätä pääasiassa itselleen tekeekin niin kyllä blogi myös kommentteja ja lukijoita tarvitsee, vai mitä ?

Helmikuussa muuttolaatikoita pakatessa ehdin julkaisemaan kahdet kynnet. Pinkit kynnet olivat ystävänpäiväkynteni jotka tein uudestaan kun ensimmäiset lakkailut epäonnistuivat. Ne olivat hyvin yksinkertaiset, mutta tuon pinkin holon kanssa ei tarvitsekkaan olla monimutkaisia koristeluita kun lakka itsessään on nätti. Sydänleimat voisikin joku kerta väritellä niin lopputulos olisi ihan erilainen. Helmikuun pakkasilla tein myös melko kesäiset kynnet mustekalan lonkeroineen, vaaleansininen lakka pääsee varmasti vielä kesällä kynsille. Lakkauksia ei siis montaa ollut, mutta kynnet olivat onneksi mieleeni. Toivottavasti blogi saisi nyt hieman eloa osakseen ja ehtisin pari postausta viikossa julkaisemaan. Onhan tämä sen verran kiva harrastus ettei siitä halua luopua !

Kuukauden lakka : Essence Beam Me Up!
Paras ostos / hankinta : Essence Somewhere Beyond The Sea
Lempi lakkaus : Sydämellistä menoa
Suosikki koristelutyyli : Leimailu


Mitkä ovat sinun lempparisi ? Miksi ? Mitkä jäivät erityisesti mieleen ?

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Tämä ainakin roikkuu täällä, vaikka itelläki blogien luku välillä ollut kiireiden vuoksi huonolla luvulla:D Onnittelut uuden kodin ja tyllerön johdosta! Elähän ota stressiä postausten määrästä tai säännöllisyydestä. Vauva arki vaatii veronsa, ja harrastus siinä sivussa pitää tuntua kivalta ja rentouttavalta. Lakkailet ja postailet kun siltä tuntuu :) Ihanaa kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että näitä mun jorinoita siis luetaankin vielä! Pieniä ongelmia ollut tuon kommenttien julkaisun kanssa ja nyt vasta sain tuolla tarkistuksessa leijuneet kommentit pihalle sieltä joten vastailen näin viiveellä sitten. Vauva-arki todellakin vaatii veronsa, onneksi tämä harrastus ei karkaa mihinkään vaikka se vähemmälle onkin jäänyt, tämän pariin on aina yhtä ihana palata. Kiitos onnitteluista, kesä oli kyllä ihana! <3 Hyvää syksyä sulle. =)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)