keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Kuin keltaisia kukkia


Heips ! Mä yleensä valitsen lakat fiiliksen mukaan ja nyt jonkun tovin ollaan taas kahlattu kokeilemattomia lävitse. En väkisin niitä yritä ujuttaa lakkauksiin tai niistä menee kokonaan maku. Valitsen ensin mitä teen ja kokeilemattomat tarkistan, että löytyykö sitä väriä mitä haen jos ei niin pengon sitten muista. Näissä kynsissä kävi juuri niin, mä en edes ole varma oliko pinkkinä toiminut lakka GT:n Shimmer Cerise vai Pinky, ovat niin samankaltaiset. En päässyt puusta pitkälle lakkapulloja ja kuvia vertailessa, että se sai olla nyt Shimmer Cerise (vaikka ei olisikaan). 

Kuten en pinkkiä lakkaakaan muistanut varmaksi niin en kyllä muista mistä tämän idean edes hain vai hainko edes. On kumminkin vain neljän viikon takainen lakkaus ja rehellisesti sanottuna en oikeasti muista vaikka yleensä muisti pelaakin hyvin enkä kirjoita käytettyjä lakkoja ylös mihinkään.

Tämä lakkaus ei ole kovin suunniteltu, muuta kuin väriensä puolesta. Musta, keltainen ja shimmerinen pinkki saivat kerääntyä yhteen. Mielestäni oikein raikas yhdistelmä. Shimmer Cerise peitti hyvin kahdella kerroksella ja on oikein kaunis shimmerinsä kanssa. Leimat valittu hieman sattumalta ensimmäisestä eteen tulevasta laatasta, tätä kuviota en ollut vielä kokeillut ja nyt sekin on tehty. Kyseessä Konadin Square 01. Leimasin ensin Essencen vaaleankeltaisella Love Is In The Airilla ja toivoin sen olevan no, vaaleankeltainen. Hätävarana rupesi tuplaleimailemaan Essencen päälle Konadin keltaisella ja siitä tuli tummempi mitä ajattelin. En antanut sen häiritä vaikka ei tullutkaan sitä mitä olin ajatellut tarttuessani leimauslaattaan. Pikkurillissä samaa Essencen vaaleankeltaista mitä leimoihinkin käytin, tämäkin on ollut aiemmin käytössä ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Muille kynsille laitoinkin Flormarin 027 mustaa, kaksi kerrosta. Laitoin mustan päälle vielä niitit, peukaloihin isommat. Aluksi en pitänyt näistä lainkaan vaan tunsin epäonnistuneeni leimoissa, tovin näitä katsellessa tykästyin näihin kyllä. Tuplaleimaus jotenkin alkoi muistuttamaan kukkia ja toi syvyyttä kynsille. Nämä menevätkin mielestäni vielä kesäkynsien puolelle joita on vielä lisää tulossa esiteltäväksi ! 


Mitä mieltä kynsistä ? Oletko jo siirtynyt syysväreihin lakkauksissa ?

- Jenni

8 kommenttia:

  1. Kaunis lakkaus ja ihanat värit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Värit sopivat oikein hyvin yhteen myös omasta mielestäni, kiva kuulla että sä pidit myös ! :)

      Poista
  2. Nämä on kyllä todella nätit! <3 Itse teen edelleen sellaisia lakkauksia mitä nyt sattuu mieli tekemään, mutta huomaan kyllä syysvärien houkuttelevan jo enemmän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ! ♥ Muakin kyllä houkuttaa nuo muutamat syysvärit mitä oon juuri ostanut, mutta koitan kynsin ja hampain pitää vielä kesästä ja kirkkaista väreistä kiinni, etten ihan valmis vielä ole siirtymään syksyyn. :D Onneksi aina saa lakata millä väreillä haluaa vaikka minä vuodenaikana vaan. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että pidit ja kiitos kovasti ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)