lauantai 11. tammikuuta 2014

Hemppistä, nopeaa ja yksinkertaista

Heips ! Eilen ei kerinnyt kirjoittelemaan ja nytkin on ihan siinä ja siinä, että saan julkaistuksi tämän päivän puolella. Nyt asiaan ! 


Olin ihaillut monia unisieppari / höyhen kynsiä, ja totta kai oli itsekkin niitä pakko kokeilla. Halusin pohjaksi jotakin hempeää ja valitsinkin (yllärinä) neljä pastellinsävyistä lakkaa kokeilemattomista. Jokaista lakkaa laitoin kaksi kerrosta, annoin niiden kuivua rauhassa ja aloinkin väsäilemään unisieppareita. Unisiepparit ja höyhenet tein mustalla lakalla, ohuella siveltimellä ja pallot sieppareihin tein pilkkutikulla. Onnistuin mielestäni hyvin vaikka itse sanonkin, tykkäsin kynsistä ja en olisi halunnut poistaa niitä ! :)


Käyttämäni kynsilakat / tarvikkeet : 

  • Wild & Mild : Heaven 7 (vaal.pun)
  • Flormar Wet Look : WL02 (vaal.vihr.)
  • Tiger : 64 (vaal.lila)
  • Flormar Wet Look : WL01  (vaal.sin)
  • Yes Love : 346 (musta)
  • pilkkutikku ja ohut sivellin


Multa löytyy Flormarin kaikki kahdeksan vai seitsemän magneettilakkaa ja vihdoinkin kokeilin niistä yhtä. Ensimmäinen kerta siis kun ylipäänsä kokeilin magneettilakkoja, joten pari ensimmäistä kynttä oli vähän magneetin oikean asennon hakemista. Homma alkoi pikkuhiljaa toimimaan ja olin tyytyväinen lopputulokseen.

Lakkaa on siis kaksi kerrosta kynsillä ja vasta toisella kerroksella tein magneetilla kuvion. Nopeasti kuivui ja kauaa ei odottaa tarvinnut niin sai toisen kerroksen levittää. 10sec per kynsi, niin jopas oli koristelut valmiit alka aika yksikön. Oonko myöhäisherännäinen kun innostun näistä vasta nyt ? Varmaan helpoimmat ja nopeimman kynnet ikinä !

Käyttämäni kynsilakat :

  • Flormar Magnetic : MG01


Toiset melko yksinkertaisella koristelulla olleet kynnet. Nämäkin tehty sillon kun aikaa ei paljoa kynsille ollut ja oli pakko saada jotakin lempiväriä laitettua, ehtona oli myös nopea ja nätti. Aikaa näihin kynsiin ei paljoa mennyt kun värilakkoja kaksi kerrosta ja kerros glitterlakkaa nimettömissä, koko komeuden päälle päällyslakkaa. Sitten olikin jo valmista. Kyllä tuommoisilla yksinkertaisillakin välillä menee, mutta tykkään silti koristeluista enemmän ! =)

Käyttämäni kynsilakat :

  • Wet n Wild : Tickled Pink  (vaa.pun.)
  • Wet n Wild Megalast : Trought The Grapevine
  • Golden Rose Jolly Jewels : 119 (glitter)


Löytykös lempparikynsiä ?

- Jenni

6 kommenttia:

  1. Ihanat nuo unisiepparit!! :) Nyt tekee mieli taas uudelleen kokeilla itselleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, itse tykkäsin myös. =) Kannattaa, niistä tulee aina niin upeita. =)

      Poista
  2. Tosi hienot nuo unisiepparit! :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kynsiä kaikki! Lemppariksi kumminkin jäi noi alimmat, täytyis itekkin lakkailla taas kynnet :p

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)