lauantai 14. heinäkuuta 2018

Vaaleanvihreää


Heips ! Näitä neonglitterpohjaisia lakkoja näkyi yhteen aikaan joka blogissa ja niitä olikin monella merkillä monessa värissä. Edelleen multa löytyy nämä muistaakseni viidessä eri värissä. Huomasin etten ole tätä vihreää esitellyt blogissa lainkaan joten nyt olikin korkea aika siihen. Pohjalla käytin Essencen vaaleanvihreää You Made My Daytä. Glitterlakkana Yes Loven vaaleanvihreää neonglitteriä kaksi ohutta kerrosta. Nämä sopivat mielestäni hyvin kesään, nopeat ja kivat kynnet ilman suurempaa vaivaa. Meinasin leimata näihin, mutta jätin kumminkin koristelut tekemättä. Edelleen nämä neonglitterit ovat ihania ja julkaisua odottaakin vaaleanpunaiset kynnet koristeluilla. Aurinkoista launtai-iltaa !

Käytetyt lakat / tarvikkeet :
Yes Love G1-3
Essence You Made My Day

Mitä mieltä kynsistä ? Muistatko vielä neonglitterit ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Nämä ovat kyllä ihania lakkoja! Minulla on tämä ihan samainen vaaleanvihreä Yes Loven lakka ja vastaavia ainakin Seppälän lakkoja eri väreissä. Pitäisi muistaa taas niillä lakata pitkästä aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana, että joku muukin tykkää näistä vielä etten ole ainoa! :D Multa löytyy myös muutama Seppälän vastaava ja nekin on kivoja kyllä. Kannattaa kaivella välillä niitä vanhojakin laatikosta tuulettumaan! :)

      Poista
  2. Muistan kyllä mutta eipä ole tullut käytettyä :) nätiltä näyttää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku muukin nämä muistaa! Kiitos paljon. :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)