sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Cracked nails ♥

Kuva kynsistä vähän kauempaa. 
SinfulColors: Dream on 113 /  Wild&Mild Cracked: Medusa 09 /  Wild&Mild Cracked: Hecate 29 / Flormar: U16 / Flormar: U05

Heips !  Facebookin puolella lupailin viikonlopun aikana tulla kertomaan miten nämä kynnet "syntyivät" ja mistä lakoista. Idea lähti kynsilakoista mitkä ei olleet vielä päässeet kynnelle. Joten päätin yhdistää lilaa ja pinkkiä lakkaa. Kuvat eivät valitettavasti ole kynsien eduksi (eikä ole vaihe vaiheelta kuvia), huonosta valaistuksesta johtuen, mutta toivottavasti niistä saa edes idean selville. :) Ensimmäiseksi siis laitoin SinfulColorsin Dream On  lakkaa jokaiseen kynteen. Kynsien kuivuttua selvisi, että Dream On lakka olikin matta, mutta onneksi se ei haitannut lainkaan ! Jokatoinen kynsi sai Dream Onin  päälle Wild&Mildin Medusan ja luonnollisesti jokatoinen Hecaten. Taas odoteltiin lakkojen kuivumista, että pääsin jatkamaan. Valitsin lilan ja pinkin(punertavan) glitterlakan viimeistelemään laukkaukseni. Medusan eli lilan cracked lakan päälle laitoin lilaa glitterlakkaa ja pinkin craked lakan eli Hecaten päälle laitoin pinkkiä glitterlakkaa. Ja tottakai käytin myös alus-ja päällyslakkaa vaikka ne eivät kuvassa olekkaan. Melko vaikea selittää "monimutkainen" lakkaus ilman havannointikuvia. Mutta toivottavasti joku ymmärsi ! :) Postailen vielä myöhemmin tänään ! :)

- Jenni

2 kommenttia:

  1. Ahaa, pinnan eläväisyys tulee siis Crackeistä. Hyvin yhteensopivat sävyt. Ja Flormarit on vaan niin ihania !!! =)

    VastaaPoista
  2. Tykkään kans flormareista, melkein kaikki sävyt mulla niistä onkin mitä meijän lähikaupasta löytyy ! :) Cracked lakat löyty eurolla Seppälän alelaarista. ;)

    VastaaPoista

Thank you for leaving a comment ! :)