maanantai 22. heinäkuuta 2013

Pastellisävyjä ja syksyn suunnitelmia

WL01, WL02, WL03, WL04, WL05
LS01, LS02, LS05, LS06, LS07, LS08, LS09
Flormar Holographic: 820 & Nail Star koristelulakka (Saatu tädiltäni)

Heips ! Tässä olisi ostoksia kuluneilta parilta viikolta ja päivitän nämäkin tonne kynsilakkani-välilehdelle kunhan vain muistan. Tuli ostettua Tokmannilta noita uusia Flormarin kesälakkoja pastellisävyissä (koska tarjous) niitä löytyy Wet Look ja Light Summer- sarjat Wet Look-lakat ovat tietääkseni creme lakkoja ja Light Summer-lakoista en tiedä vielä. Tietääkö joku ? Sävyt ovat ihanan kesäisiä, toivottavasti eivät laadultaan petä, nämä on pakko saada pian kynsille ! =)

Kynsisiskot, moniko tuntee käsitteen musta laatikko ? Majailevatko kokeilemattomat lakkasi erillään muista laatikossa tai muussa sellaisessa vai pidätkö vain listaa lakoista ? 

Itseltäni löytyy niin kutsuttu musta laatikko (pari pientä kenkälaatikkoa), jossa majailevat mun kokeilemattomat kynsilakat eristyksissä muista, reppanat. Mun periaatteeni näiden kanssa on, että uusia lakkoja en osta ennenkuin kaikkia lakkoja on käytetty jossakin lakkauksessa ja tuumittu mitä mieltä lakasta, koostumuksesta ja muutenkin lakan sävystä. Jos ei vain nappaa niin laitan myyntiin, multa löytyykin jo muutama lakka myyntilaatikosta, myymään alan sitten kuin lakkoja on enemmän kuin neljä. :D

Mulla on muuten suunnitelmana syksylle (apua!), että tikuttaisin kaikki lakkani, tokihan ne tarvitsee ensin ostaa, mutta en murehdi sitä ihan vielä. Tällä projektilla saan helposti karsittua ei niin mieleiset sekä keskenään dupet lakat pois, jotta saisin tätä lakka varastoani vähän supistettua. Onhan ne tikut käteviä myös lakkauksen suunnittelussa, kun tikusta voi katsoa miltä mikäkin lakka näyttää. Tämä projekti alkaa siis elo- syyskuun vaihteessa jos saan tarvittavat hommattua siihen mennessä. :)
Vinkkejä saa antaa, mielelläni haluaisin kirkkaat tikut, jotka eivät sula ja niihin viuhkoihin renkaat. 

Hommahan lähti ihan käsistä ja meni täysin jaaritteluksi, mutta toivottavasti joku edes ymmärsi mitä hain takaa ja luki sepustukseni kunnolla ja vastaa muutamaan esitettyyn kysymykseen. =)

Onnea kaikille (21.7) nimpparisankareille ! =)

- Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thank you for leaving a comment ! :)