lauantai 13. joulukuuta 2014

Joulukalenteri | Luukku 12 : Herkullinen punainen


Heips ! Hieman venähti luukun tekeminen. Mitkään kynsistä eivät muka sopineet esiteltäviksi sekä viime yön huonot unet eivät auttaneet asiaa. Pitkän pohdinnan jälkeen huomasin nämä punaiset, jotka olivat vielä esittelemättä ja sopivat tähän väliin mainiosti. Kukat tuovat näin 'talven' keskellä mieleen kuurankukat ! 

Kynsiltä löytyy kaksi kerrosta Essencen Juicy Love-lakkaa. Aivan ihana kirkkaanpunainen lakka ja peittää hyvin kahdella kerroksella. Päivän vietin pelkällä punaisella lakalla, koska se vain oli niin kaunis sävyltään. Seuraavana päivänä halusinkin pienen lisän ja kokeilin leimauslaattaa, jota en ollut kunnolla saanut toimimaan. Ei toiminut vieläkään täydellisesti ja kukat jäivätkin hieman vajaiksi. Kaikkiin kynsiin sain kumminkin leimattua Konadin Vivid Pinkillä kukkia. Vaikka nämä näin simppelit olivatkin niin tykkäsin näistä hulluna. :)

Pueenin laatatkin sain eilen postista ja voi tätä riemun ja uusien laattojen määrää. Yksi setti onkin jo lajiteltu kansioon ja vielä olisi pari jäljellä. Pueenin leimasinkin on tullut jo kokeiltua ja todettu ihan hyväksi. Bundlen paketista ei vieläkään mitään ole kuulunut, mutta toivotaan sen pian saapuvan, niin pääsen leimailemaan joulukuvia ! Niin paljon laattoja, mutta ei tiedä mitä kokeilisi ensiksi kun niitä on niin paljon. Esittelypostausta luvassa kunhan pakettini Helsingistä on saapunut.

Hyvää perjantaita ! 


Käytetyt kynsilakat / tarvikkeet :
  • Essence : Juicy Love
  • Konad : Indigo Pink
  • m53

Mitä mieltä kynsistä ? Punainen hot or not ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Oi, tosi herkullinen punainen! Ja kauniit koristelut, taas kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli otsikko oli aika osuva valinta ja omaan silmäänikin oli tosi herkku ! Kiitos paljon ! :)

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)