keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happen.

Heips ! Harmaan ja nuden lakan valitsin kokeilemattomien lakkojen joukosta, koska tuo kokeilemattomien määrä on ihan kamala. Toinen syy näiden värien valitsemiseen oli se, että halusin jotain hempeämpää kun noita neon värejä on paljon ollut kynsillä näin kesällä. Kynnet saivat pieniä painaumia, koska olin malttamaton, joten ratkaisuksi laitoin kynnen tyveen liukumaisesti glitter(oksennus)lakkaa. Painaumat onneksi jäivät glitterlakan alle piiloon, mielelläni olisin lakannut kynnet uudestaan, mutta aikaa ei ollut kun piti lähteä mökkeilemään joten kompromissin voimin mentiin. Ennen glitterlakkaa laitoin päällyslakkaa tasoittamaan painaumia ja se siloittikin niitä hyvin.

Harmaan ja nuden alla on valkoista lakkaa kaksi kerrosta ja värilakkaa löytyy kolme kerrosta, jotta sain tasaisen ja siistin lopputuloksen. Tosin en tiedä olisiko peittänyt miten ilman valkoista, mutta ajattelin pelata varman päälle. Kuivumisaika ei ollut päätä huimaava, mutta tulin sen kanssa kyllä toimeen. Ilman painaumia olisi selvitty jos en olisi laittanut tavaroita kasaan mökille menon takia, ensikerralla pitää olla maltillisempi. Ehkä olisi aika jo ostaa pikakuivattava päällyslakka.. Onko kukaan kokeillut Cesarsin pikakuivattavaa, mielipiteitä ? :)

Näiden kynsien tekeminen ei mennyt niinkuin Strömssössä kun tökein lakkauksia joka paikkaan kiireessä onneksi viat sain piiloon lisä kerroksilla lakkaa ja glitterillä. Pitää myöhemmin kokeilla uudestaan lakkojen kuivuvuus ja peittävyys paremmin. Onneksi näistä tuli loppujenlopuksi melko kivat vaikka kämmejä sattuikin. Tykkäsin ! =)

Mitä mieltä kynsistä ? 
Sattuuko teille kämmejä lakkailessa ja saatte ne vielä jotenkin korjattua ? 


Käyttämäni kynsilakat :

  • Ginatricot aluslakka
  • Vera Valenti kynnenvahvistaja
  • Wet n Wild Shine : French White Creme
  • H&M Nail polish : Nerd
  • Flormar Wet Look : WL03
  • Coral Las Vegas : Mirage
  • Vera Valenti päällyslakka (ei kuvassa)

- Jenni

2 kommenttia:

Thank you for leaving a comment ! :)