lauantai 13. syyskuuta 2014

Kynsimiitin tapahtumia

Heips !  Elokuun toisteksi viimisellä viikolla oli Satakunnan kynsiharrastajilla miitti ja Tanja avasi meille kotinsa ovet. Nyyttäri meiningillä mentiin, mutta ei siinä paljon syömiseen kerinnyt keskittyä muutakuin muutaman karkin naposteluun ja hyvään pizzaan. 
Meille oli yllärikin luvassa, jonka Tanja oli järjestänyt ja sitä odotettiinkin innolla. Hän olikin muutamalta yritykseltä kysellyt meille tuotteita testaukseen ja ne esittelenkin tässä postauksessa. Melkein kaikkia olenkin jo kokeillut joten siksi tämä postaus ei tullutkaan heti miitin jälkeen vaan halusin osata kertoakkin tuotteista. Kerron alla tuotteista rehellisen mielipiteeni.

Mukana miitissä oli :
Ria : Polishaholic
Kaisa


Kynsitukulta
testaukseen tuli Kinetics merkin tuotteita, joista mulla ei aikaisempaa kokemusta ole. Innolla silti lähdin kokeilemaan uutta merkkiä !

Kynsinauhanpoistoaine vai miten sen voi fiksusti suomentaa. Poistaa siis kuollutta ihoa kynsinauhoilta sekä kynnelle kasvavaa ihoa. Tätä kokeilin ja tuote on geelimäistä joten ei sotke turhia. Mielestäni hoiti hommansa hyvin ja sain siistit kynsinauhat. Tämä onkin riittoisaa tavaraa ja tulee varmaan kestämään pitkään, että tämä on kokonaan käytetty kun siistin kynsinauhat n. kerran viikossa. Tässä purtilossa on tavaraa 29ml ja tämä löytyy täältä.

Kinetics-käsirasva oli mieleeni ja onkin nyt päivittäisessä käytössä. Laukkussa tämä menee hyvin myös mukana, koska on matkakoko eli 40ml. Imeytyy hyvin ja kosteuttaa. Tosin tuoksu voi olla joillekkin liikaa, mutta itse tykkäsin kovasti. Tässä lukee tuoksun olevan Ylang-Ylang ja Madagascar Vanilla, suomennoksesta ei tietoa. Tuote löytyy täältä.

Viimeisenä Kinetics kynsinauhaöljy. Nettisivuilla lukee, että tämä on aromaattinen öljy. Tuoksu pullossa on tosi vahva ja esanssinen(?), mutta kynsinauhoille laittaessa tuoksu muuttuu mieleisemmäksi ja miedontuu. Pienessä pullossa kulkee 5ml öljyä, mutta sekin riittää pitkäksi aikaa. Tuote löytyy täältä.


Kauneudenkaupalta saatiin OPI:n tuotteita, onhan yritys valtuutettu maahantuoja. Lakat olivat söpössä pienessä OPIn pussissa, siitä nyt ei kuvaa ole. Sekä -10% verkkokauppaan, joka vielä odottaa käyttämistä. ;)
Jokainen sai tämän vuoden seinäkalenterin ihanilla kynsilakkapulloilla varusteltuna, valitettavasti multa jo tälläinen löytyy mutta luulempa löytäväni tälle toisen omistajan.

Saimme myös täysikokoiset OPIn lakat, jokaiselle ilmeisesti erilainen ja omani olikin Haven't The Foggiest jota onkin ollut kynsillä. Kyseinen lakka kuuluukin San Francisco-kokoelmaan. Tästä lakasta tykkäsin tosi paljon ! Laka peittää 1-2 kerroksella, kuivuu hyvin ja on kivan värinenkin. Hopeanharmaa metallilakka.

Sitten niihin kauan haluamiini Sheer Tintseihin. Näitä oli arvottavana kaksi settiä ja toimin itse onnettarena ja nappasin oman nimeni. Voi sitä riemun määrää, enää ei tarvitse miettiä mistä nuo ostaisi. Yhtä näistä kokeiltu täällä.


Mimaxilta neljä arkkia siirtokuvia, joista yhtäkään en ole testannut vielä. Mukaan mahtui kukkasia, Paavo Pesusientä, kaloja sekä hymynaamoja. Multa löytyykin entuudestaan näistä kaksi ainakin. Tämän merkin siirtokuvia olen käyttänyt aikaisemminkin joten uskon näidenkin toimivan moitteettomasti.


Elliinalta kynsinauhantyöntimet ja ohut sivellin. Uusi kynsinauhatyönnin olikin hankinnassa, mutta onneksi tämä löytyi pussukasta, tykkään. Ohut sivellin ei ole päässyt vielä käyttöön kun en ole hetkeen maalaillut kynsille, mutta kokeilen kyllä tätä kun seuraavaksi tartun siveltimiin.

Mosaic on mulle merkki, mitä en ole vielä myöskään kokeillut ja sainkin alus-ja päällyslakan virkaa toimittavan yksilön. En usko yhden lakan onnistuvan molemmissa tehtävissä, mutta annoin silti GT:n aluslakan väistyä hetkeksi syrjään ja otin tämän aluslakkakokeiluun. Toimii kuin perus alulakka ainakin, ei ole päästänyt lakkojen väriä kynsille ja pitää lakat hyvin kynsillä myöskin. Asiansa ainakin tässä ajoi, kuivuminenkaan ei ollut ongelma. Päällyslakan ominaisuudesta en osaa sanoa, koska käytän vain pikakuivattavia.

Geelijuttujakin Elliinalta tuli, mutta itse en semmoisia saanut kun ei ole käyttöä. Alla vielä kuvaa kaikista tuotteista yhdessä. Kinetics tuotteet tulivat ihanissa pussukoissa ! Hyviä tuotteita ja kaikille löytyy käyttöä, lakkoja tullaan näkemään varmasti enemmänkin postauksissa. :)



Muutaman lakkaostoksenkin tein miitissä, Tanjalta ostin Wet n Wildin Fergieitä kaksin kappalein. Kultainen ja hopea, molemmat toimivat myös leimailuissa ! Sekä Siniltä ostin melkein mustia piikkejä, odotan innolla näiden testausta vaikka pysyvyys voikin tuottaa ongelmia. Käytiin vielä ennen Poriin paluuta Pick n Payssä Raumalla Essie-apajilla, mutta mukaan tarttui vain kaksi pakettia Fing'rsin siirtokuvia sekä karkkia avokille ja vähän itsellekkin.

Jaksoiko joku lukea koko postauksen ? Mitä mieltä tuotteista ? Löytyykö samoja vai meneekö hankintalistalle ?

- Jenni

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja oot saanut.Multa löytyy toi kinetics käsivoide eri tuoksulla ja sitten kinetics kynsinauhaöljy joka tuoksuu ihanalta.Siitä tulee mieleen karvasmanteliöljy jota äiti käytti johonki leivontaan kun olin pieni =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tykkäsin näistä myös ! :) Mä tykkäsin tuostä käsirasvasta, mutta öljy tuoksui aika oudolta ainakin omaan nenään. Onneksi se tosin muuttui miedommaksi kun sitä käytti. :D

      Poista
  2. Mua niin harmittaa kun en päässy tulemaan miittiin mutta ehkä sitten ensi kerralla. Olis ollu kiva nähdä taas vähän paremmin kun viimeks :D ja samalla tietysti tavata muutkin tytsyt.
    Mosaicin tuotteet on mulle muuten tuttuja rakennekynsien kautta kun oon niitä ite käyttäny mut en tienny niillä olevan tollaista tuotetta. Samoin kineticsin viilat on <3 niistäkin on kokemusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti ens kerralla pääset ! :)
      Mä oon kyllä kuullut Mosaicista, mutta en myöskään tiennyt niillä olevan tuollaista kun luulin niiden olevan vaan rakennekynsiin painottuvia tuotteita. :D Kineticsin viiloista ei kokemusta, ennen noita saamiani tuotteita en ollut edes kuullut kyseistä merkistä. :D

      Poista

Thank you for leaving a comment ! :)